ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αυτός είναι ο Έλληνας κουρέας του Χάρβαρντ! Πήρε και βραβείο!

Αυτός είναι ο Έλληνας κουρέας του Χάρβαρντ! Πήρε και βραβείο!

Δώρα Μιχαήλ

Ο 80χρονος Λάκωνας, Γιώργος Παπαλυμπέρης είναι το καλύτερο ψαλίδι της Βοστώνης και ιδιοκτήτης του ιστορικού «La Flamme Barber Shop», που λειτουργεί από το 1898 στην γειτονιά του Πανεπιστημίου του Χάρβαρτν. Μακρύ και στενό -μόλις έξι μέτρα πλάτος- με τέσσερις φωτεινές κόκκινες καρέκλες και μία άνετη αίθουσα αναμονής στο πίσω μέρος, αποτελεί ένα κλασικό, αυστηρό μπαρμπέρικο για άντρες. Από τα χέρια του έχουν περάσει για κούρεμα μεγάλες προσωπικότητες – από τον Ομπάμα, τον Δουκάκη, διεθνείς διανοητές μέχρι και πολλοί Έλληνες πρωθυπουργοί.

«Το 2010 μας βραβεύσανε με μία από τις μεγαλύτερες τιμητικές διακρίσεις, ως ένα από τα δέκα καλύτερα barber shops σε ολόκληρη την Αμερική ανάμεσα σε 47.426 κουρεία, ενώ για πολλά χρόνια βγαίναμε το καλύτερο κουρείο σε όλη τη Βοστώνη, γιατί δίνουμε μεγάλη έμφαση στον τρόπο συμπεριφοράς απέναντι στον πελάτη, τον κάνουμε να νιώθει οικειότητα με τον χώρο και με το προσωπικό»

Η κουβέντα διακόπτεται ευχάριστα όταν ο πελάτης του κ. Γιώργου και διάσημος πρώην πρόεδρος του Χάρβαρντ Ντέρεκ Μποκ, ανταλλάσσει σκέψεις για την κατάσταση στην Ελλάδα.

Για τον κ. Γιώργο το φιλότιμο χρειάζεται δουλειά, και καλή σκληρή δουλειά.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις