ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

To πιο πολυτελές μάρκετ της χώρας ζητά προσωπικό με τρελούς μισθούς!

To πιο πολυτελές μάρκετ της χώρας ζητά προσωπικό με τρελούς μισθούς!

Δώρα Μιχαήλ

Το σούπερ μάρκετ Flora διεκδικεί ήδη μια περίοπτη θέση στους ταξιδιωτικούς οδηγούς της Μυκόνου ως ένα ξεχωριστό αξιοθέατο. Στα ράφια του υπάρχουν από ταπεινές σκόνες καθαρισμού ως χρυσοποίκιλτες σαμπάνιες άνω των 14.000 ευρώ.

Η ιδιαιτερότητά του όμως έγκειται σε αυτό που συμβαίνει στους διαδρόμους του: οι πελάτες ενίοτε χορεύουν στον ρυθμό των επιλογών της dj και παρακολουθούν Fashion TV καθώς παραγγέλνουν τυριά, αλλαντικά και σπάνια κρασιά.

Πάνω από τις προθήκες με τα αλλαντικά και τα τυριά υπάρχει μία γιγαντοοθόνη που προβάλλει επιδείξεις μόδας. Η μουσική δονεί τον χώρο με τα τακτοποιημένα ράφια και η dj ξεσηκώνει τους πελάτες.

Τα ράφια είναι γεμάτα με προϊόντα από όλο τον κόσμο και το σούπερ μάρκετ Flora κοντά στο αεροδρόμιο της Μυκόνου προσφέρουν όχι μόνο είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και διασκέδαση και κορυφαία προϊόντα delicatessen.

Είναι το μοναδικό σούπερ μάρκετ στον κόσμο που μπορείς να κάνεις clubbing όλες τις ώρες της ημέρας και φιγουράρει ήδη σε περίοπτη θέση στους ταξιδιωτικούς οδηγούς του νησιού.

«Η Μύκονος συγκεντρώνει επισκέπτες υψηλής οικονομικής επιφάνειας, κοσμοπολίτες με εκλεπτυσμένο γούστο, οπότε θεωρήσαμε ότι οφείλουμε να κάνουμε κάτι κι εμείς από την πλευρά μας, προκειμένου να μετατρέψουμε το συνηθισμένο, παλιό σούπερ μάρκετ που υπήρχε στο ίδιο σημείο σε μπουτίκ για ψώνια», λέει ο ιδιοκτήτης του Τάσος Κονταράτος, μιλώντας για το κατάστημά του που ανέλαβε να φτιάξει από την αρχή ο αρχιτέκτονας Νίκος Κουκουράκης, ο άνθρωπος που επιμελήθηκε και την ανακαίνιση του θρυλικού Remezzo.

Εντυπωσιακός φωτισμός, σκούρα χρώματα και μοτίβο στο πάτωμα που παραπέμπει σε κλασσικό ελληνικό παντοπωλείο περασμένων δεκαετιών. Σε κάποια γωνία μία πελάτισσα χορεύει με τον Φιλιππινέζο οικιακό βοηθό της!

Ποικιλίες κρασιών που προτιμούνται από γνώστες του οίνου και σαμπάνιες που φτάνουν τα 15 χιλιάδες ευρώ το μπουκάλι! Γαλλική τρούφα, χαμόν Ισπανίας, προσούτο Ιταλίας, φουά γκρα και τυρία από όλη την υδρόγειο, βρίσκονται στις προτάσεις του σούπερ μάρκετ, με το οποίο συνεργάζονται Έλληνες σεφ που έχουν συνεργαστεί με εστιατόρια της Μυκόνου.

Ζητούν προσωπικό…

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ

Προσόντα:

Απαραίτητη η προϋπηρεσία 5 ετών σε ανάλογη θέση

Καλή γνώση Αγγλικών

Επιθυμητή η άδεια οδήγησης κλαρκ

Προσφέρονται:

Άμεση πρόσληψη Πλήρης απασχόληση Ευκαιρίες εξέλιξης Μισθός αναλόγως προσόντων Βιογραφικά με φωτογραφία θα έχουν προτεραιότητα.

Αποστολή βιογραφικών στο [email protected]

ΠΩΛΗΤΗΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ / ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ

Προσόντα: Απαραίτητη προϋπηρεσία 5 ετών

Καλή γνώση Αγγλικών

Προσφέρονται: Άμεση πρόσληψη Πλήρης απασχόληση Ικανοποιητικός μισθός

Βιογραφικά με φωτογραφία θα έχουν προτεραιότητα.

Αποστολή βιογραφικών στο [email protected]

ΤΑΜΙΑΣ / ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΡΑΦΙΩΝ

Προσόντα: Απαραίτητη προϋπηρεσία 3 ετών

Καλή γνώση Αγγλικών

Προσφέρονται: Άμεση πρόσληψη

Πλήρης απασχόληση Ευκαιρίες εξέλιξης

Βιογραφικά με φωτογραφία θα έχουν προτεραιότητα.

Αποστολή βιογραφικών στο [email protected]

mark2

mark3

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις