ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Θέση Εργασίας στο Mymarket!

Θέση Εργασίας στο Mymarket!

Δώρα Μιχαήλ

Για τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας MyMarket ζητείται Μηχανικός Λογισμικού.

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να έχει πτυχίο Α.Ε.Ι ή Τ.Ε.Ι Πληροφορικής, υλοποίηση Εφαρμογών σε περιβάλλον Oracle RDBMS, επιθυμητή η γνώση προγραμματισμού σε Java, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, δυναμική προσωπικότητα, με όρεξη για μάθηση και έρευνα σε νέες τεχνολογίες και ικανότητα επικοινωνίας, καθώς και ομαδικής εργασίας.

Η ομάδα εργασίας, στην οποία θα ενταχθεί ο/η μηχανικός λογισμικού που θα επιλεγεί, έχει υλοποιήσει όλες τις εφαρμογές του Κεντρικού ERP της ΜΕΤΡΟ, του WMS, του MIS, των Workflow διαδικασιών και πολλά νέα και καινοτόμα Projects και δεν ασχολείται με προσαρμογές και επεμβάσεις σε υπάρχοντα έτοιμα πακέτα λογισμικού. Πρόκειται δηλαδή για δημιουργική απασχόληση και όχι για απασχόληση ρουτίνας.Η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικές αποδοχές, πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης και προοπτικές εξέλιξης σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη Ελληνική εταιρεία.

Για την αποστολή του βιογραφικού σας σημειώματος επιλέξτε Αποστολή Βιογραφικού από την ενότητα Καριέρα του site. Κωδικός Θέσης: MCS11

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις