ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παρή Ρέππου: Όσα πρέπει να ξέρεις για τη καταπολέμηση της κυτταρίτιδας!

Παρή Ρέππου: Όσα πρέπει να ξέρεις για τη καταπολέμηση της κυτταρίτιδας!

Δώρα Μιχαήλ

Για θέματα ομορφιάς εμπιστευόμαστε πάντα την πτυχιούχο Αισθητικό Παρή Ρέππου, που έχει δώσει δείγματα γραφής στη πόλης μας για περισσότερα από 20 χρόνια και έχει δοκιμαστεί αποτελεσματικά!

Τη συναντήσαμε στον χώρο της, στο Votre Beaute στην Ιάσονος 96 και τη ρωτήσαμε τα πάντα για ένα θέμα που καίει εμάς τις γυναίκες και ειδικότερα τώρα που ο καιρός φτιάχνει και θα βγούμε στις παραλίες! Καλά καταλάβατε, μιλάμε για τη κυτταρίτιδα!

Κι όμως, μπορείς να βελτιώσεις τον εαυτό σου, με μόλις λίγα χρήματα και έχοντας αφεθεί σε χέρια έμπειρων ανθρώπων, με γνώσεις και τεχνογνωσία!

Ας περάσουμε στη συνέντευξη:

1)Τι είναι η κυτταρίτιδα και σε ποια σημεία ιδιαίτερα εντοπίζετε ;

Με τον όρο κυτταρίτιδα αναφερόμαστε στην εναπόθεση λίπους και νερού ανάμεσα στο δέρμα και στον υποδόριο ιστό, δηλαδή είναι ¨παραγεμισμένα¨ λιποκύτταρα σε διάφορα σημεία του σώματος όπως γλουτοί, κοιλιά, γόνατο και βραχίονες. Παράλληλα εμφανίζεται μια κακή λειτουργία του αιματικού και του λεμφικού συστήματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται ανομοιογενώς μόρια λίπους και να γίνεται κατακράτηση νερού.

2)Οι γυναίκες έχουν περισσότερη κυτταρίτιδα από τους άντρες;

Παρατηρείται ότι το 80% των γυναικών έχουν κυτταρίτιδα. Η διαφορά των δύο φύλων οφείλεται στις ορμόνες. Έτσι η κυτταρίτιδα είναι κυρίως οιστρογονικής προέλευσης στις γυναίκες. Στους άντρες εμφανίζεται σπάνια και σε μεγαλύτερη ηλικία, σε λιγότερα σημεία του σώματος όπως στο υπογάστριο ή τους δελτοειδής μύες.

3) Η κυτταρίτιδα συνδέεται με την κληρονομικότητα;

Όπως σε κάποιες περιπτώσεις κληρονομείται κάποια ασθένεια στα μέλη μιας οικογένειας, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την κυτταρίτιδα. Όμως σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν και οι ορμόνες του κάθε ατόμου, η διατροφή και ο τρόπος ζωής του.

4) Πως η μέθοδος GERNETIC που εφαρμόζετε βοηθάει στην αντιμετώπισή της;

Η GERNETIC είναι μια θεραπεία όπου τα προϊόντα της είναι κυτταροθεραπευτικά με 100% φυσικά συστατικά τα οποία εγγυώνται ιδανικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με το λεμφικό μασάζ. Κατά την εφαρμογή της μεθόδου ρυθμίζεται το πεπτικό σύστημα, αναπλάθοντας την σιλουέτα και ελαττώνοντας το περιττό πάχος. Η καινοτομία της μεθόδου είναι ότι ρυθμίζονται τα αίτια του προβλήματος καθώς βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος επιτυγχάνοντας απομάκρυνση τοξινών και άχρηστων ουσιών. Όλα πραγματοποιούνται μέσω μιας ειδικής μάλαξης χρησιμοποιώντας ειδικές μικρομοριακές πρώτες ύλες.

5)Άλλοι μέθοδοι αντιμετώπισης;

Η κυτταρίτιδα μπορεί να αντιμετωπισθεί με ειδικές μεθόδους όπως το μηχάνημα της Μεσοθεραπείας το οποίο στοχεύει σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος και πραγματοποιεί διείσδυση ειδικών ουσιών που βοηθάνε στην λιποδιάλυση και την λείανση της επιδερμίδας. Η Μεσοθεραπεία αντιμετωπίζει διάφορες περιπτώσεις και ατέλειες του σώματος όπως κυτταρίτιδα, ραγάδες, ουλές, χαλάρωση. Άλλη παγκοσμίως γνωστή μέθοδος είναι το CAVITATION που χρησιμοποιεί υπερήχους και υγροποιεί το παγιδευμένο λίπος, που στη συνέχεια απομακρύνεται με το λεμφικό σύστημα μέσω ενός φυσικού φαινομένου, γνωστού ως σπηλαίωση. Η θεραπεία αυτή εφαρμόζεται σε μηρούς, γλουτούς, χέρια, μέση και κοιλιά. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία. Γνωστή και παραδοσιακή μέθοδος αντιμετώπισης είναι η ενδοδερμία η οποία εγγυάται την εξάλειψη της κυτταρίτιδας μέσα από ένα ενδοδερμικό μασάζ ώστε να αποκατασταθεί η αγγειακή ροή, διευκολύνοντας έτσι την εξάλειψη των τοξινών. Βέβαια να τονίσω ότι η σύγχρονη τεχνολογία δεν μπορεί να λύσει κανένα πρόβλημα χωρίς την τεχνογνωσία και τους κατάλληλους συνδυασμούς γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και συνεπώς τα προγράμματα αντιμετώπισης εξατομικευμένα.

6)Τι να τρώμε για την πρόληψη – αντιμετώπιση της;

Η διατροφή παίζει τον ρόλο της στο να έχουμε ένα σώμα σφιχτό χωρίς κυτταρίτιδα. Ενδεικτικά θα πρέπει να αποφεύγουμε το κάπνισμα, την κατάχρηση ζωικών λιπαρών όπως το χοιρινό, τα λουκάνικα, το αρνί. Καλό είναι να περιορίζουμε το αλάτι καθώς συμβάλει στην κατακράτηση υγρών. Επίσης η μείωση των γλυκών, του αλκοόλ καθώς και το να πίνουμε πολλά υγρά είναι σημαντικοί παράγοντες για την διευκόλυνση των θεραπειών και την απομάκρυνση άχρηστων ουσιών. Σε κάθε περίπτωση η πρόληψη και η υγιεινή διατροφή βοηθάνε στα πιο γρήγορα αποτελέσματα.

7)Ποιο είναι περίπου το κόστος των θεραπειών;

Για ένα πρόγραμμα αποκατάστασης της κυτταρίτιδας η τιμή θα υπολογισθεί από τον αριθμό των επισκέψεων καθώς και το είδος της συνεδρίας. Λαμβάνοντας το ειδικό ιστορικό του πελάτη θα προταθεί και η αντίστοιχη θεραπεία του. Τα προγράμματα έχουν προσιτές τιμές, η κάθε επίσκεψη κυμαίνεται στα 15 – 20 € και κάποιες ιδιαίτερες θεραπείες διαφοροποιούνται στην τιμή. Το Κέντρο μας προσφέρει κατά διαστήματα ειδικά πακέτα προσφορών που συμφέρουν.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν στο τηλ. 2421032205 και στη διεύθυνση Ιάσονος 96.
π2

π3

π4

π5

π6

π7

π

π8

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις