ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Βίκυ- Curves:Ο άντρας πρέπει να είναι κουβαρντάς!

Βίκυ- Curves:Ο άντρας πρέπει να είναι κουβαρντάς!

Δώρα Μιχαήλ

Βίκυ Σαμαρά, η γυναίκα που έφερε την μεγαλύτερη αλυσίδα γυμναστηρίων στον Βόλο! Εκεί, στον όμορφο χώρο των Curves στη παραλία μας, γυμνάζονται μόνο Voliotises και αυτό είναι από μόνο του μοναδικό. Η Βίκυ μας μίλησε για την συνήθεια των Curves που γίνεται λατρεία, για τον σεφ σύζυγο της και για τα…διαζύγια! Τελικά ο έρωτας περνά από το στομάχι; Θα μας απαντήσει η μόνη Voliotisa που έστησε γάμο έκπληξη στον άντρα της!

Βίκυ σε βρίσκουμε εδώ στο δεύτερο σου σπίτι θα λέγαμε πια, στο Curves εδώ στην παραλία του Βόλου…

Ναι σωστά, Αργοναυτών 16 στον πρώτο όροφο στα Curves, γυμναστήριο γυναικών σε 30 λεπτά μόνο. Γυμναστική μόνο για γυναίκες.

Πώς και αποφάσισες να φέρεις αυτήν την μεγάλη αλυσίδα γυμναστηρίων για γυναίκες;

Αρχικά να πούμε ότι είναι η πρώτη αλυσίδα γυμναστηρίων στην Ελλάδα, είτε αφορά γυμναστήριο για άντρες ή γυναίκες και έχει 56 καταστήματα. Είναι αλυσίδα γυμναστηρίων μόνο για γυναίκες παγκοσμίως και έχει μπει και στο βιβλίο Γκίνες για αυτό το λόγο. Τα Curves International γυμνάζουν κάθε μέρα 5 εκατομμύρια γυναίκες, μαζί με τις γυναίκες εδώ στην Ελλάδα γιατί κι εμείς είμαστε μια δύναμη μεγάλη. Έτσι αποφάσισα κι εγώ όταν ήρθα σαν νύφη στο Βόλο, επειδή έλειπε κάτι τέτοιο από την πόλη, ένας χώρος μόνο για γυναίκες που θα μπορούμε να νιώθουμε άνετα, να έρθουμε με ένα σκισμένο κολάν ή με το μαλλί απεριποίητο και να κάνουμε τη γυμναστική μας, να πούμε τα κουτσομπολιά μας, τι θα φαγητό θα μαγειρέψουμε και σε 30 λεπτά να έχουμε πάρει την τσάντα μας και να πηγαίνουμε σπίτι. Τόσο απλά και γρήγορα. 

Βλέπω τα αποδυτήρια σας και είναι καλύτερα από το μπάνιο του σπιτιού μου, ακόμα και κερατίνη έχεις. Τι μεράκι είναι αυτό;

Όταν κάνεις κάτι με μεράκι το αποδέχεται ο κόσμος και το υποστηρίζει. Κάθε μέρα βρίσκουμε και κάτι καινούργιο να προσθέσουμε εδώ και πραγματικά ούτε εγώ έχω σπίτι μου κερατίνη, εδώ βάζω και κάνει και πολύ καλό στα μαλλιά (γέλια). Τα κορίτσια όταν βλέπουν ότι κάτι λείπει από τα Curves είτε μας το συστήνουν είτε μας το φέρνουν και οι ίδιες, για παράδειγμα εγώ έφερα την κερατίνη και μια άλλη κοπέλα έφερε σιλικόνη και την άφησε εδώ για όλες τις υπόλοιπες. Όποια κάνει μπάνιο εδώ στα αποδυτήρια και έχει όρεξη να περιποιηθεί εδώ τον εαυτό της θα βρει κάτι που το έχει αφήσει κάποια άλλη κοπέλα για να το χρησιμοποιούν όλες. 

Έχετε γίνει παρεάκι εδώ έτσι; Έχω περάσει και σας έχω δει που γελάτε και περνάτε καλά…

Ναι αυτό ισχύει. Φαντάσου προχτές κάναμε πάρτυ μασκέ και γελάσαμε πάρα πολύ. Οι περισσότερες κοπέλες πλέον έρχονται παρέες, δηλαδή έρχεσαι εσύ και μετά από λίγο καιρό θα φέρεις και την κολλητή σου ή την κουμπάρα σου, ή θα έρθει η μαμά και θα φέρει και την κόρη της που πηγαίνει λύκειο και είναι μεγάλο κορίτσι πλέον, και συμφοιτήτριες μεταξύ τους. Οπότε δημιουργείται ένα κλίμα παρεΐστικο, αυτές γνωρίζουν καινούριες παρέες εδώ και αυτό όσο πάει και αυξάνεται όλο αυτό. Εκτός αυτού βγαίνουμε και έξω, κάνουμε διάφορες δράσεις και περνάμε όλο και καλύτερα. Πλέον δεν το βλέπουμε και σαν δουλειά αλλά περισσότερο σαν διασκέδαση. 

Μάρτιος. Μέχρι τον Ιούνιο είναι 90 μέρες. Μπορούμε να χάσουμε ως και 10 κιλά σωματικού λίπους;

Εφόσον σχεδιάσουμε Curves άσκηση και  Curves διατροφή, που είναι μοναδική αυτή η διατροφή, μπορούμε να χάσουμε ως και 10 κιλά σωματικού λίπους, που αυτό είναι το σημαντικότερο, να χάσουμε λίπος και όχι να δούμε τον δείκτη της ζυγαριάς να αλλάζει. Αυτό είναι απλό, δεν τρως δύο μέρες χάνεις δύο κιλά, μετά τρως τα ξαναπαίρνεις και είναι σαν να κάνεις μια τρύπα στο νερό. Το σημαντικό είναι να κάνουμε σωστή δουλειά ώστε να χάσουμε λίπος, να αυξήσουμε το μεταβολισμό μας και να συνεχίσουμε να καίμε λίπος και φεύγοντας από το γυμναστήριο, όχι μόνο εδώ. 

Πόσο οξύμωρο η γυναίκα ενός σεφ να έχει γυμναστήριο;

Η αλήθεια είναι ότι όταν έχεις έναν σεφ στο σπίτι είναι δύσκολο πολλές φορές να αντισταθείς σε κάποιους πειρασμούς. Αλλά επίσης ένας σεφ ξέρει να φτιάχνει και πολύ ωραία υγιεινά πιάτα.Εκπληκτικά και πεντανόστιμα. 

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι;

Εννοείται, δεν το συζητάω. Μπορεί να περνάει πρώτα από το στομάχι, και από τη δική μου την πλευρά και από τη δική του. Με εντυπωσίασε αυτός αλλά τον εντυπωσίασα και εγώ με τις μαγειρικές μου ικανότητες, όσον αφορά το πως είναι μια νοικοκυρά στο σπίτι. 

Πριν γίνεται ζευγάρι σου μαγείρεψε;

Εννοείται αλλά πρώτα του μαγείρεψα εγώ. Έκανα μπάμιες και τον έριξα (γέλια). 

Μήπως ήταν το αγαπημένο του και το πηγές διπλωματικά;

Ήταν όντως το αγαπημένο του αλλά δεν το ήξερα, ήταν τυχαίο. Μαγείρεψα και μου είπε έρχομαι και είχα κάνει μπάμιες και έλεγα τι θα τον ταΐσω τον άνθρωπο αλλά ευτυχώς ήταν το αγαπημένο του.

Αυτός τι σου έφτιαξε;

Μου έφτιαξε κοτόπουλο, κάπως α λα κρεμ αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς πώς το λέει, με ρύζι και κάσιους. Πρέπει να έρθεις σπίτι να το φας μια μέρα. Θα πάθεις πλάκα. 

Είσαι μια τρελή γυναίκα και σε θαύμασα πολύ όταν ετοίμασες έκπληξη γάμο στον άντρα σου….

Αρχικά ήμασταν παντρεμένοι. Το λέω σε περίπτωση που θέλει κάποιος να το κάνει, γιατίήμασταν ήδη με πολιτικό γάμο οπότε θα ήταν δύσκολο να αρνηθεί και δε θα ήταν εύκολο να φύγει τρέχοντας. Δεύτερον, το ότι ο άντρας μου δουλεύει σεζόν και λείπει σε μεγάλα ξενοδοχεία πάντα, ήταν ένα πλεονέκτημα στο να στήσω όλο αυτό το σκηνικό χωρίς να καταλάβει τίποτα. Η δυσκολία ήταν στο ότι είχα το μπάτζετ μόνο το δικό μου, οπότε μιλάμε για ένα γάμο με τα μισά έξοδα που μπορεί να κάνει ένα ζευγάρι. Παρόλα αυτά ήταν ένας μαγευτικός γάμος, όπως τον είχαμε ονειρευτεί και εγώ και αυτός. Θέλαμε να είναι σε ένα όμορφο μέρος, με 5 δικούς μας ανθρώπους, με ένα πολύ ωραίο μαζεμένο γλέντι δίπλα στη θάλασσα, χωρίς γραβάτα, χωρίς πολλά πολλά, με το κοριτσάκι μας να είναι παρανυφάκι. Ήταν μια μέρα που τη θυμόμαστε τόσο εμείς όσο και οι καλεσμένοι που ήταν όλοι φίλοι μας και όποτε τη θυμόμαστε συγκινούμαστε και κλαίμε και αργότερα το μοιραστήκαμε και με εσάς. Σας το είπαμε, το είπατε κι εσείς και λίγο πολύ το έμαθε όλος ο Βόλος. 

Η μικρή τη θυμάται εκείνη την ημέρα;

Ναι, την θυμάται. Συνέχεια λέει στο γάμο μας είχαμε αυτήν την τούρτα, είχαμε αυτό το τραγούδι. Βλέπει τις φωτογραφίες στο σπίτι και λέει εγώ ήμουν “παραμυθάκι”.

Βίκυ είσαι μια πολύ ευτυχισμένη γυναίκα και αυτό φαίνεται. Σας έχω ζήσει με το Νίκο μαζί και πραγματικά σας θαυμάζω πάρα πολύ. Τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξουμε στον άντρα της ζωής μας;

Ο άντρας που πρέπει να έχουμε δίπλα μας πρέπει να είναι ντόμπρος, να έχει πολύ όρεξη για τη ζωή, να είναι κουβαρντάς, γιατί ο κουβαρντάς στην τσέπη είναι και στα αισθήματα. Επίσης πρέπει να έχει χιούμορ, γιατί όταν αντιμετωπίζουμε τη ζωή με χιούμορ τότε η ζωή περνάει πιο όμορφα. Από εκεί και πέρα δεν έχει σημασία αν κάποιος θα έχει πολλά χρήματα ή πολύ ωραίο αυτοκίνητο. Σημασία έχει να είναι δίπλα σου, να θέλει εσένα προσωπικά είτε είσαι άνθρωπος είτε φοράς αθλητικά να αγαπάει εσένα για αυτό που είσαι. 

Τα Curves βοηθούν στο να μην έχουμε διαζύγια;

Φυσικά. Υπάρχουν κοπέλες που μου λένε ότι με έστειλε ο άντρας μου γιατί είναι μόνο για γυναίκες. Ο άντρας είναι σίγουρος ότι η γυναίκα του θα έρθει εδώ και θα δει μόνο γυναίκες. Όχι μόνο για αυτό όμως. Θα νευριάσει στο σπίτι θα έρθει εδώ θα εκτονωθεί και θα γυρίσει χαλαρή στο σπίτι. Και επίσης θα γυρίσει σε μισή ώρα. Δεν θα τρελαθεί ο άντρας να λείπει 2 ώρες και να είναι με τα παιδιά μόνος του. 

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις