ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Με βολιώτικες παρουσίες ο γάμος της χρονιάς!

Με βολιώτικες παρουσίες ο γάμος της χρονιάς!

Newsroom

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το Σάββατο ο Δήμαρχος της Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου με την εκλεκτή της καρδιάς του Εύα Ντογιάκου, δικηγόρο και κόρη του πρώην εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου.

Όλοι μιλούν και όχι άδικα, για τον γάμο της χρονιάς!

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα με κουμπάρους τον πρώην Πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή και τη σύζυγο του Νατάσα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους πρωτοκλασσάτα στελέχη της ΝΔ, αλλά και άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου.

Στην εκκλησία ωστόσο έφτασαν εκατοντάδες δημότες της Γλυφάδας θέλοντας να δουν από κοντά τον αγαπημένο τους Δήμαρχο ν ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας και γι αυτό το λόγο είχαν στηθεί τεράστιες γιγαντοοθόνες.

Αμέσως μετά τη τελετή ακολούθησε κέρασμα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, ενώ το ζευγάρι και οι κουμπάροι δέχθηκαν ευχές μέχρι και αργά το βράδυ.

Μεταξύ άλλων ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι: Αντώνης Σαμαράς, Κωστής Χατζηδάκης, Νίκος Δένδιας, Άδωνις Γεωργιάδης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Γιάννης Βρούτσης, Αννα Καραμανλή, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Φάνη Πάλλη Πετραλιά, Σοφία Βούλτεψη, Πέτρος Δούκας, Αντζελα Γκερέκου, Νατάσα Ράγιου, Ιωάννα Μάνδρου, Αλέξης Κούγιας, ο τραγουδιστής Πασχάλης και η ηθοποιός Χριστίνα Παππά.

Ο γάμος όμως είχε και βολιώτικες παρουσίες!

Ειδικότερα, από τους λίγους εκλεκτούς καλεσμένους εκτός Αθηνών, ήταν ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Αργύρης Κοπάνας, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκκλησία με τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας Γιώργο Εμμανουηλίδη και τον πρώην Περιφερειακό Σύμβουλο Φίλιππο Χήρα.

Η παρουσία του κ.Κοπάνα ήταν αναμενόμενη αφού ως γνωστόν με τον Δήμαρχο Γλυφάδας τους συνδέει δυνατή φιλία απ όταν ακόμα σπούδαζαν μαζί στη Νομική Αθηνών. Μάλιστα ο Γιώργος Παπανικολάου είναι ο άνθρωπος που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη γνωριμία του πρώην Αντιπεριφερειάρχη με τον Κώστα Καραμανλή, όπου μέχρι σήμερα διατηρούν πολύ στενές σχέσεις.

Οι δυο τους αντάλλαξαν θερμές χειραψίες και αγκαλιές, ενώ είχαν και έναν σύντομο διάλογο.

Να σημειωθεί ότι ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης είχε φιλική συζήτηση και με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη και τη σύζυγό του Πόπη,όπως και με τους Άδωνη Γεωργιάδη, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και Νίκο Δένδια, που όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες χάρηκε πολύ που τον είδε. Τον είδαμε επίσης να συνομιλεί με τον φίλο του Νίκο Κωστόπουλο Γραμματέα Επιστημονικών Φορέων της ΝΔ. Ιδιαίτερα θερμή ήταν η κουβέντα του με με το συντοπίτη μας και Εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Κώστα Κυρανάκη, ενώ είχε χαλαρή συζήτηση τόσο με τον Γραμματέα Αυτοδιοίκησης Τάσο Γαιτάνη, όσο και με τον Αναπληρωτή Γραμματέα Αυτοδιοίκησης Γιώργο Παπαδημητρίου.

Γιώργο και Εύα να ζήσετε και κάθε μέρα της ζωής σας να είναι τόσο όμορφη, όσο αυτή του γάμου σας!


Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις