ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παρή Ρέππου: ” Σ εμάς, γιατί μας αρέσει, ν αρέσετε!

Παρή Ρέππου: ” Σ εμάς, γιατί μας αρέσει, ν αρέσετε!

Δώρα Μιχαήλ

Ποιά είναι η Παρή Ρέππου που πάνω από 20 χρόνια τώρα, κρατά τα σκήπτρα της ομορφιάς στη πόλη μας;

Είναι η ιδιοκτήτρια του αγαπημένου Votre Beaute, που έχει δώσει δείγματα γραφής, με συνέπεια, επαγγελματικό και αποτελεσματικότητα!

Και αν ρωτήσεις την Παρή, ποιο είναι το σύνθημα της και γιατί να την επιλέξουμε, αφοπλιστικά θα σου απαντήσει: Γιατί, μας αρέσει ν αρέσετε” και η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που φεύγουμε από το Votre Beaute και σ εμάς αρέσουν πιο πολύ!

Η Παρή είναι Πτυχιούχος Αισθητικός και συνεχώς εξελίσσει τις γνώσεις με κάθε τρόπο και κάθε μέσο, θέλοντας τον καλύτερο για την ίδια και φυσικά για όλες εμάς που την εμπιστευόμαστε!

Το αμείωτο ενδιαφέρον και η αγάπη της για την Αισθητική και τον άνθρωπο εξελίσσεται μέσα από Σεμινάρια Αισθητικής για εξειδίκευση στην ενδοδερμική κυτταροθεραπεία, καθώς και παρακολούθηση σε πανελλήνια συνέδρια κοσμητολογίας. Η προσπάθεια της να ενημερώνει σύγχρονα και με ειλικρίνεια το κοινό του Βόλου σε ότι αφορούσε την ομορφιά, αποτελεί η συμμετοχή της  σε 3 συνεχείς εκθέσεις του επιχειρηματικού πανοράματος στο Νομό Μαγνησίας με κύριο θέμα την εξέλιξη της ομορφιάς.

Διετέλεσε κατά τα ετη 2000-2009 υπεύθυνη στη Τριμελή Επιτροπή Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ Ειδικότητας Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικης.

Είναι μέλος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Ελλάδος (Ο.Σ.Ε.Δ.Α.Ε) καθώς και μέλος στην Ένωση Διπλωματούχων Επαγγελματιών Αισθητικών Θεσσαλίας (Ε.Δ.Ε.Α.Θ).

Από το 2013-2015 συνεργάστηκε με το ASTRA TV στη Θεσσαλία ως επιστημονικός συνεργάτης με παρουσίαση θεμάτων που αφορούν την υγεία και την ομορφιά με επιτυχία που φάνηκε από την ανταπόκριση των πολιτών του Νομού Μαγνησίας.

Η Δραστηριότητά της επεκτείνεται και σε θέματα που αφορούν τον Βόλο καθώς και την βελτίωση της ζωής των επιχειρηματιών. Έτσι ήταν εκλεγμένο μέλος στο Επιμελητήριο Μαγνησίας από το 2000-2011.

H συνεχή αγάπη για το επάγγελμα της Αισθητικής συνεχίζεται με την νέα της ιδιότητα ως Εκπαιδεύτρια στο Δημόσιο ΙΕΚ Βόλου εδώ και 2 έτη στο τμήμα <<Αισθητική Τέχνη και Μακιγιάζ>>!!!!!

Εμείς την ρωτήσαμε γιατί να επιλέξουμε το Votre Beaute, κάτι που όμως ήδη έχουμε κάνει, αφού είμαστε πελάτισσες. Θέλαμε όμως την δική της προσέγγιση!

  • Παρακολουθούμε όλα τα σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να φέρνουμε τις καλύτερες και πιο προχωρημένες θεραπείες.
  • Η υπεύθυνη και ιδιοκτήτρια του κέντρου είναι αισθητικός πτυχιούχος ΤΕΙ με 24 χρόνια εμπειρία στο χώρο.
  • Παρέχουμε εξατομικευμένες θεραπείες έτσι ώστε τα αποτελέσματα να δικαιώνουν την επιλογή σας.
  • Συνεργαζόμαστε μαζί σας και σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με:
    • Καλύτερη ποιότητα
    • Μικρή χρονική διάρκεια
    • Το καλύτερο δυνατό κόστος
  • Το κέντρο μας είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας
  • Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους οίκους καλλυντικών
  • Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα προσφέροντας εγγύηση ασφάλειας, υγιεινής και κυρίως αποτελέσματος

Γιατί μας αρέσει… να αρέσετε!

Περισσότερα: http://www.votrebeaute.com.gr/ 

Eπικοινωνία:

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις