ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Έχει την απόλυτη στήριξη των επαγγελματιών!

Έχει την απόλυτη στήριξη των επαγγελματιών!

Newsroom

Και όσοι γνωρίζουν χρόνια τον Γιώργο Τόρη, αλλά και αυτοί που απλά τον έχουν ακουστά, θα συμφωνήσουν στ ότι είναι ένας πετυχημένος επαγγελματίας, που όχι απλά άντεξε την κρίση, λόγω της διορατικότητάς του και του ταλέντου τους στις άμεσες αποφάσεις, αλλά συνέχισε να επενδύει και να εξελίσσεται!

Είναι από αυτούς τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Α.Μπέου, που έχουν αγκαλιάσει από τη πρώτη στιγμή στη πλειονότητά τους οι επαγγελματίες της πόλης μας!

Λόγω της δουλειάς μου, οι επαγγελματίες είναι οι δικοί μου άνθρωποι, αυτοί που αφουγκράζομαι καθημερινά!

Θέλουν τον Γ.Τόρη στο δημοτικό συμβούλιο και δηλώνουν βέβαιοι για την εκλογή του και μάλιστα στις πρώτες θέσεις!

“Έχουμε συμμαχήσει υπέρ του Τόρη, αντιλαμβάνεται τα προβλήματα που ζούμε καλύτερα απ όλους και όπως κράτησε ζωντανή τη δική του επιχείρηση εδώ και δεκαετίες, έτσι θα δώσει ζωή και στις δικές μας”!

Να πω ότι είχε άδικο;

Δεν είχε!

Πρόσφατα σύμφωνα με όσα έφτασαν στ αφτιά μας από κατοίκους δημοτικής ενότητας, όπου βρέθηκε για περιοδεία, ο ίδιος μοιράστηκε μαζί τους ένα ολόκληρο στρατηγικό σχέδιο που θα τονώσει τόσο την εμπορική αγορά, όσο και την εστίαση με βασικό πυλώνα του σχεδίου του την τόνωση της τουριστικής κίνησης!

Γιώργο Τόρη και εμείς σε πιστεύουμε, γιατί έχεις δώσει δείγματα γραφής και σε στηρίζουμε γιατί πάνω και πέρα απ όλα αγαπάμε τη πόλη μας και τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας της. Τους εμπόρους μας, που ξέρουμε πόσο θες, αλλά κυρίως μπορείς να στηρίξεις!

Καλή σου επιτυχία!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις