ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ξέφρενο γλέντι στη Σκιάθο- Νικητής του Survivor ο δικό μας Γ.Αγγελόπουλος!

Ξέφρενο γλέντι στη Σκιάθο- Νικητής του Survivor ο δικό μας Γ.Αγγελόπουλος!

Δώρα Μιχαήλ

Ξέφρενο γλέντι στήθηκε χθες βράδυ στη Σκιάθο!!! Η μεγάλη νίκη του δικούς τους Γιώργου Αγγελόπουλου είχε ως αποτέλεσμα το νησί να πανηγυρίζει μέχρι το πρωί. Από νωρίς σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά είχαν στηθεί οθόνες προκειμένου να παρακολουθήσουν όλοι μαζί τον μεγάλο τελικό!!!

Ο χθεσινοβραδινός τελικός επιβράβευσε την δυναμική παρουσία του Ντάνου από τις πρώτες μέρες στην Καραϊβική – Δεν τα κατάφερε ο Μάριος να ανατρέψει τα προγνωστικά, παρά τη συμπαράσταση της Κύπρου

Ο κόσμος το είχε τούμπανο και το Survivor κρυφό καμάρι. Η νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου στο άκρως επιτυχημένο τηλεοπτικό παιχνίδι της χρονιάς, έμοιαζε μακράν το πιο πιθανό αποτέλεσμα εδώ και πολύ καιρό. Το… τρένο «Ντάνος» είχε μπει στις ράγες, που οδηγούσαν στην κορυφή, σχεδόν από τις πρώτες εβδομάδες του Survivor και χθες βράδυ, στον λεγόμενο «μεγάλο τελικό» – ή αλλιώς το μέγα «βασανιστήριο» για τους τηλεθεατές – έγινε και η, θεαματική είναι αλήθεια, αλλά απλώς τυπική, όπως εξελίχθηκε, επικύρωση.

Ο Αγγελόπουλος νίκησε και τον τελευταίο επίδοξο σφετεριστή του θρόνου, τον Μάριο Ιωαννίδη και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, κερδίζοντας μαζί με τη δόξα και ένα χρηματικό ποσό 100.000 ευρώ, μείον τον Τσακαλώτο φυσικά!

Μαζί με τη νίκη και τα χρήματα, ο πρώην ποδοσφαιριστής και μετέπειτα καθηγητής θαλάσσιου σκι από τη Σκιάθο, κερδίζει και κάτι περισσότερο: Με την αναγνωρισιμότητα και τη δημοφιλία που απέκτησε, εξελίσσεται σε έναν star, ένα ίνδαλμα τηλεοπτικής κατασκευής με ό,τι σημαίνει αυτό – δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος του είδους. Είναι όμως ο πιο πρόσφατος και σίγουρα από τους πιο συζητημένους. Το «άστρο» του ανατέλλει και για όσο καιρό θα διαρκέσει, είναι στο χέρι του πώς και πόσο θα το αξιοποιήσει και κυρίως να δείξει ότι μπορεί να ελέγξει πλέον τη ζωή του, που παίρνει μία νέα τροπή, όπου επιδρούν ανεξέλεγκτες πολλές φορές δυναμικές.

Η διαχείριση της μετάβασης από μία απλή και δύσκολη ζωή στην επαρχία (ακόμη κι αν πρόκειται για ένα όμορφο νησί με τουρισμό), όπου το άγχος της βιοπάλης ήταν κυρίαρχο, στη σαρωτική τηλεοπτική επιτυχία, που αλλάζει θεαματικά και δραματικά την καθημερινότητα, τις δυνατότητες, τις ευκαιρίες και ξαναφτιάχνει τον κόσμο των πρωταγωνιστών με τους δικούς της όρους, είναι μία πολύ δύσκολη υπόθεση.

Ο Ντάνος μόλις τώρα αρχίζει να συνειδητοποιεί τα νέα δεδομένα, το νέο περιβάλλον εντός του οποίου καλείται να… επιβιώσει κατ’ αρχάς και στη συνέχεια να διαμορφώσει ο ίδιος με τις δικές του κινήσεις και επιλογές. Η επιτυχία ακριβώς επειδή πρόκειται για ένα τηλεοπτικό παιχνίδι έχει και ένα πρόσκαιρο χαρακτήρα – πάντα κινδυνεύει κανείς να ξεχαστεί μετά τον νικητή του επόμενου Survivor και πάει λέγοντας.

Όλα αυτά βέβαια είναι μάλλον φιλοσοφίες πολυτέλειας για τον ίδιο τον νικητή, ο οποίος από χθες το βράδυ και για αρκετό καιρό θα απολαμβάνει τη χαρά ανέμελος από σκοτούρες και εξετάζοντας όλες τις (προσοδοφόρες) προοπτικές που διανοίγονται (από συμφωνίες για διαφημιστικές συνεργασίες, έως οτιδήποτε άλλο μπορεί να κεφαλαιοποιήσει την απήχησή του στο κοινό).

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις