ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τα Πανθεσσαλικά Καλλιστεία επιστρέφουν! Πάρε μέρος και εσύ!

Τα Πανθεσσαλικά Καλλιστεία επιστρέφουν! Πάρε μέρος και εσύ!

Newsroom

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί ο 5ος Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς στο Κτήμα Δριστέλλα στην Λάρισα !

Τα Καλλιστεία εκπροσωπούν την ωραιότητα, την αρετή και το ήθος! Από την Θεά Αφροδίτη και την Ωραία Ελένη του 1200 π.Χ. στη Σταρ Θεσσαλία του 2018
Όπως και κάθε χρόνο, η οργάνωση θέτει τον πήχη ψηλά σε μια βραδιά που στόχο έχει να εκθειάσει την ομορφιά. Οι συμμετέχοντες, τόσο οι υποψήφιες όσο και τα μέλη της επιτροπής παίζουν το ρόλο τους σε μια λαμπερή βραδιά, που έχει γίνει πλέον θεσμός!

Από το ξεκίνημα του διαγωνισμού, οι νικήτριες έχουν κατορθώσει να συμμετάσχουν σε πολλούς, παγκόσμιους διαγωνισμούς αλλά και να ταξιδέψουν σε χώρες όπως Ταιβάν, Κίνα και Μαλαισία διεκδικώντας παγκόσμιες πρωτιές.
Οι νικήτριες έχουν κατορθώσει να καταλάβουν την 3η θέση παγκοσμίως τον Νοέμβριο του 2016, την 3η Θέση παγκοσμίως τον Οκτώβριο του 2015, πάνω από 20 ειδικούς τίτλους και μια θέση ΜΙΣ ΕΛΛΑΣ το 2017!
Από τη διοργάνωση δεν θα απουσιάζουν φυσικά και τηλεοπτικά κανάλια, διεθνούς εμβέλειας για να καλύψουν το λαμπερό γεγονός.

Όλα αρχίζουν από τον Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς !

Τι πρέπει να κάνετε για να λάβετε μέρος ;

Εάν επιθυμείτε να λάβετε μέρος στον 5ο Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς, και να επωφεληθείτε της συμμετοχής σε μια εξαιρετικά λαμπερή και δημοφιλή βραδιά, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την Εταιρεία Forthright (Σύμβουλοι Διοργάνωσης) και την Υπεύθυνη Επικοινωνίας :

Μπράτσια Εύα

Marketing Director at Forthright Larisa

A Παπαναστασίου 98 P 2410 672460

W www.forthright.gr E [email protected]

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις