ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Συζητήσεις για τα ΜΜΕ και βραβεύσεις στη συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Βόλου

Συζητήσεις για τα ΜΜΕ και βραβεύσεις στη συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Βόλου

Δώρα Μιχαήλ

Ο Ροταριανός Όμιλος Βόλου “Αργώ” πραγματοποίησε χθες την εβδομαδιαία συνεστίαση του σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Ο εθελοντικός όμιλος “Αργω” κάνει μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια, έχοντας να επιδείξει μεγάλο έργο προσφοράς, στ οποίο θ αναφερθούμε αναλυτικά άμεσα.

Σε γενικές γραμμές ο σκοπός του Ροταριανού Ομίλου Βόλου “Αργώ” είναι:

1. Ανάπτυξη γνωριμιών με στόχο την ανθρωπιστική προσφορά.
2. Υψηλές ηθικές αξίες στην επαγγελματική δραστηριότητα.
3. Εφαρμογή του ιδανικού της προσφοράς στην προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική ζωή κάθε ροταριανού.
4. Η προώθηση της διεθνούς κατανόησης, της καλής θέλησης (goodwill), και της ειρήνης, μέσα από την παγκόσμια συναδέλφωση εργαζομένων και επαγγελματιών, ενωμένων για το ιδανικό της προσφοράς.

Χθες είχα την τιμή να βρίσκομαι εκεί μαζί με αξιόλογους ανθρώπους, αλλά και τον συνάδελφο Δημοσιογράφο και Εκδότη, Δημήτρη Καρεκλίδη, ο οποίος πραγματοποίησε μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία σε σχέση με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και θ αντιμετωπίσουν στο μέλλον!

Ο Πρόεδρος του Ομίλου, Γιάννης Μαμούρας, θέλησε να ευχαριστήσει τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για τη συμβολή τους στη προώθηση των δράσεων του Ομίλου, βραβεύοντας τόσο τον Δημήτρη Καρεκλίδη και τα μέσα του Ομίλου της οικογένειας, όσο και εμένα και το Volonakinews.gr!

Δυστυχώς δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν οι συνάδελφοι Γλυκερία Υδραίου και Σπύρος Μπαξεβάνος, για τους οποίους επίσης είχε προγραμματιστεί βράβευση.

Τέλος να σημειωθεί, ότι είχαμε τη χαρά να γνωρίσουμε καλύτερα, έναν από τους πιο πετυχημένους επαγγελματίες της πόλης μας, τον Δημήτρη Μεντεκίδη (εταιρία Διός), ο οποίος χθες έγινε και επίσημα Ροταριανός!

αργο

αργο2

αργο3

αργο5

αργο6

αργο8

αργο9

αργο10

αργο11

αργο4

αργο7

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις