ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Συνάντηση Αγραφιώτη με τους εξωτερικούς φρουρούς των Φυλακών

Συνάντηση Αγραφιώτη με τους εξωτερικούς φρουρούς των Φυλακών

Newsroom

Ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής ο πολιτευτής του ΚΙΝ.ΑΛ στη Μαγνησία Άγγελος Αγραφιώτης Μέλος της Γραμματείας του Τομέα Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ και Μέλος του Τομέα Προστασίας του Πολίτη του ΚΙΝ.ΑΛ, συμμετείχε στη συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της Ομοσπονδίας Εξωτερικών Φρουρών των Καταστημάτων Κράτησης, με τους Τομεάρχες Προστασίας του Πολίτη & Δικαιοσύνης του ΚΙΝ.ΑΛ.

Τα θέματα αυτά ο κ. Αγραφιώτης, λόγω και της επαγγελματικής του ιδιότητας, τα γνωρίζει άψογα και κάθε ενημέρωση επιπλέον λειτουργεί επικουρικά στο έργο που θέλει να επιτελέσει.

Μπράβο του. Μπράβο γιατί δεν περίμενε να μπούμε σε μια άτυπη προεκλογική περίοδο για να βγει από τους τοίχους του γραφείου του. Είναι από αυτούς τους λίγους, που τα τελευταία δύο χρόνια, δίνουν τις μάχες τους για το κόμμα καθημερινά, τιμώντας τον ρόλο του και τη θέση του στο έπακρο. Έβγαινε μπροστά, ακόμα και όταν τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα για το ΚΙΝ.ΑΛ και όλοι είχαν “κρυφτεί” στα σπίτια τους και τα γραφεία τους.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις