ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πασίγνωστος καλλιτέχνης κυκλοφόρησε CD με τ όνομα SKIATHOS!

Πασίγνωστος καλλιτέχνης κυκλοφόρησε CD με τ όνομα SKIATHOS!

Δώρα Μιχαήλ

Κυκλοφορεί Το Νέο Διπλό CD Του Αντώνη Μιτζέλου Με Τίτλο «SKIATHOS»
” Τόπος ,θάλασσα κι αέρας γίνονται ένα με τους έρωτες και τα όνειρα μου , με τις πληγές και τις χαρές μου. Στέκουν απέναντι μου σαν αξίωμα , σαν δώρο από φως καμωμένο, σαν βάση για το προσωπικό μου ονειροδρόμιο .Την μουσική μου . Είμαι εδώ . Στο νησί μου και από εδώ φτάνω παντού.”
Αντώνης Μιτζέλος
Το νέο γοητευτικό, ιδιόρυθμο κιθαρωδικό project του Αντώνη Μιτζέλου ονομάζεται ΣΚΙΑΘΟΣ | SKIATHOS, φόρος τιμής στο νησί καταγωγής του. Ηχογραφημένο με απλά μέσα, όπως ένα κινητό τηλέφωνο στο πατρικό του σπίτι, στο νησί . Ταυτόχρονα με την μουσική καταγράφονται ήχοι της φύσης, ομιλίες, ανάσες, που λειτουργούν ως μια παράλληλη ηχητική (και όχι μόνο) δράση, διαμορφώνοντας «ένα αδιάσπαστο και αλληλοεπηρεαζόμενο σύνολο», όπως ο ίδιος το χαρακτηρίζει.
Στα δύο cd, με τίτλο AXIOM (‘Ανοιξη | Πάσχα 2013 & 2014) και NO STRINGS ATTACHED (Καλοκαίρι 2015) αντίστοιχα, ακούγονται συνθέσεις με άτυπη δομή, “κουνημένες” αρμονίες και ιδιότροπες μελωδικές γραμμές. Έτσι προκύπτει η οργανική Aegean Jazz του Αντώνη Μιτζέλου: μουσική και παίξιμο από καρδιάς, προκλητικά απέριττη και ωμή, αυτοσχεδιαστική, με έντονο συναισθηματικό φορτίο, ελληνική και παγκόσμια ταυτόχρονα.
Το νέο διπλό cd κυκλοφορεί από την 14Music/Heaven, κάτω από το Label Κιθαρωδία | Kitharodia | Adonis Mitzelos. Διατίθεται σε επιλεγμένα σημεία διανομής στην Σκιάθο και στην Αθήνα. Πληροφορίες: 6936650587.

mitz

mitze

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις