ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο Άγγελος Αγραφιώτης επισκέφτηκε τη Δ.Ε.Α.Δ της ΕΛ.ΑΣ

Ο Άγγελος Αγραφιώτης επισκέφτηκε τη Δ.Ε.Α.Δ της ΕΛ.ΑΣ

Newsroom

Επίσκεψη κλιμακίου του ΚΙΝ.ΑΛ στη Δ.Ε.Α.Δ της ΕΛ.ΑΣ

Στην επίσκεψη στη Διεύθυνση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. στο Μαρκόπουλο Αττικής, που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Τομέα Προστασίας του Πολίτη του ΚΙΝ.ΑΛ, με επικεφαλής την Βουλευτή, Εύη Χριστοφιλοπούλου, συμμετείχε το στέλεχος του ΚΙΝ.ΑΛ Μαγνησίας και Μέλος του αρμόδιου Τομέα Προστασίας του Πολίτη, Άγγελος Αγραφιώτης.

Το κλιμάκιο του ΚΙΝ.ΑΛ υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Διοικητής της Διεύθυνσης, Ταξίαρχος κ. Κοτλίδας, ο οποίος εν συνεχεία ενημέρωσε το κλιμάκιο για την καθημερινότητα των ανδρών του αλλά και τα προβλήματα της ΕΚΑΜ, του ΤΕΕΜ και των Drones.

Επιπλέον, κατά της διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε τα στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ ενημερώθηκαν, μεταξύ άλλων, για τα επιδόματα που δικαιούνται, αλλά δεν λαμβάνουν πλέον, οι ομάδες της ΕΚΑΜ, των πυροτεχνουργών και των συνοδών – χειριστών αστυνομικών σκύλων οι οποίοι τα λαμβάνουν με καθυστέρηση αρκετών μηνών, καθώς και την ανάγκη συνολικού επανασχεδιασμού του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος, ζήτημα για το οποίο η κα Χριστοφιλοπούλου δεσμεύτηκε να ενημερώσει την Πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ, Φώφη Γεννηματά, καθώς και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες, κοινοβουλευτικού χαρακτήρα, ενέργειες.

Στη συνέχεια, το Κλιμάκιο των Στελεχών του ΚΙΝ.ΑΛ επισκέφθηκε τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες στο Μαρκόπουλο και το Κορωπί, όπου συναντήθηκαν με τους Διοικητές των υπηρεσιών κ.κ Χιόνη και Κοκμοτό και είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν μαζί τους αλλά και με τους υπολοίπους εργαζομένους-πυροσβέστες, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην άσκηση των καθηκόντων τους. Διαπίστωσαν την οικτρή κατάσταση των πυροσβεστικών υπηρεσιών, ως αποτέλεσμα των κακών επιλογών της σημερινής κυβέρνησης που έχει άμεσο αντίκτυπο στην ασφάλεια των πολιτών το αποτέλεσμα το οποίο είδαμε στην πρόσφατη πυρκαγιά στο Μάτι.

Σημειώνεται ότι και η συγκεκριμένη επίσκεψη περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα εξορμήσεων στη βάση και ειδικότερα στους εργασιακούς χώρους, των στελεχών του ΚΙΝ.ΑΛ που έχουν ως στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση για τα προβλήματα που έχουν προκύψει στα σώματα ασφαλείας και της πολιτικής προστασίας, κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων και την διαμόρφωση προτάσεων, άμεσα, υλοποιήσιμων.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις