ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μια ακόμη παραίτηση στο ΚΙΝ.ΑΛ. Μαγνησίας

Μια ακόμη παραίτηση στο ΚΙΝ.ΑΛ. Μαγνησίας

Δώρα Μιχαήλ

Με επιστολή της που απέστειλε στο Γραμματέα του ΚΙΝΑΛ κ Μανώλη Χριστοδουλάκη και στη Γραμματέα της ΝΕ Μαγνησίας κ Φούλη Τσιώμου, παραιτήθηκε από Μέλος της Τ.Ο Δήμου Βόλου η κ Σοφία Λαμπαδάρη, για τους λόγους που εξηγεί στην επιστολή της.

Αλλάζουμε σελίδα…

Αξιότιμοι με την παρούσα σας γνωστοποιώ την απόφασή μου να παραιτηθώ από Μέλος της ΔΤ Οργάνωσης Βόλου καθώς και από Μέλος στο ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας για τους λόγους που σας εκθέτω πιο κάτω.

Μου ζητήθηκε να συμμετέχω στην Δ.Τ Οργάνωση προκειμένου να βοηθήσω στην υλοποίηση του οράματος της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά για ένα καλύτερο αύριο, για μια πραγματική αλλαγή, όχι μόνο για την τοπική κοινωνία της Μαγνησίας, αλλά και της Ελλάδος. Όραμα, αρχές και αξίες, που η κα Γεννηματά φαινόταν ότι θα υλοποιούσε μέσα από αλλαγές σε πρόσωπα εντός του κόμματος, δίνοντας την ευκαιρία σε νέα ικανά πρόσωπα, άφθαρτα, με φρέσκιες ιδέες, εμπειρία και γνώση να βγουν στο προσκήνιο και να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Δυστυχώς όπως διαπιστώνω καθημερινά, στο εσωτερικό του ΚΙΝ.ΑΛ. δεν άλλαξε τίποτα.

Για τους πιο πάνω λόγους, σας επαναλαμβάνω την απόφασή μου να παραιτηθώ από την Δ.Τ Οργάνωση Βόλου και το ΚΙΝ.ΑΛ γενικότερα.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις