ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Καταγγελία: Μας έδιωξαν από μαγαζί λόγω προβλήματος στην όραση μας!

Καταγγελία: Μας έδιωξαν από μαγαζί λόγω προβλήματος στην όραση μας!

Δώρα Μιχαήλ

Δημοσιεύθηκε στα Μέσα Κοινωνική Δικτύωσης η παρακάτω καταγγελία Βολιώτισας και μας ζήτησαν να τη δημοσιεύσουμε και εμείς με τη σειρά μας:

Για ευνόητους λόγους αποκρύπτεται τ όνομα της επιχείρησης, με την οποία θα επικοινωνήσουμε και θα δημοσιεύσουμε τ όνομα της μόλις έχουμε την απάντηση της!

“Καλησπέρα. Πριν από λίγο, επισκεφτήκαμε την καφετέρια …., εδώ δηλαδή που κάνουμε κοινοποίηση παρουσίας. Στην αρχή, μας είπαν ότι έχει τραπέζι κάπου μέσα, για να καθίσουμε. Στη συνέχεια όμως και ενώ πέρασαν 2 λεπτά, Ήρθε ένας και μας είπε ότι Διθεν τα τραπέζια όλα είναι κρατημένα, διότι θα είχαν δεξίωση. Σε ενημερώσει όμως που είχαμε ….., καμιά δεξίωση δεν υπήρχε, και τίποτα δεν υπήρχε οργανωμένο.
Αμέσως, κατάλαβα ότι δεν μας θέλανε, για το πρόβλημα όρασης το οποίο έχουμε. Δηλαδή η συμπεριφορά τους ήταν άκρως ρατσιστική. Φυσικά και απαράδεκτη.
Είμαι 34 χρονών, Μαρέσει ακόμα Που θέλαμε και στην Ελλάδα ολυμπιακούς αγώνες, Που γιορτάζουμε την ημέρα ατόμων παγκόσμια με αναπηρία και όλα αυτά, Ο ρατσισμός, η εξαθλίωση, στο μεγαλείο του Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη, και απογοητευμένη, Κοινοποιήστε την δημοσίευση αυτή όπου μπορείτε και καταδικάστε τέτοιες ενέργειες και απαράδεκτες συμπεριφορές. Και τόση ρατσιστική συμπεριφορά δεν έχω ξαναδεί.”

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις