ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Καταγγελία αναγνώστη: Είναι τόσο «κονομημένος» που απαξιεί!!!

Καταγγελία αναγνώστη: Είναι τόσο «κονομημένος» που απαξιεί!!!
Δώρα Μιχαήλ

Δώρα Μιχαήλ

Λάβαμε τη παρακάτω καταγγελία αναγνώστη και τη δημοσιεύουμε όπως ακριβώς έφτασε σ εμάς:

«Πήγαμε στο ………. του Βόλου να αγοράσουμε γαμπριατικο κοστούμι. Μόλις πήγαμε εκεί όπου βρίσκονται τα κοστούμια, περιμέναμε να μας δείξει ο «κύριος » τι υπάρχει ώστε να δοκιμάσουμε. Μας πάει λοιπόν μπροστά στις κρεμάστρες και μας λέει » Αυτά είναι.» Σταυρώνει, έπειτα, τα χέρια του και μας κοιτάει. Λέω κι εγώ,ας πω κάτι. » Να δούμε κάτι σε μπλε?»
Και μου απαντάει ο » κυριος» , μάλλον ο υπεύθυνος είναι, αυτός ο …….. (περιγραφή του κυρίου), » Είναι λάθος εποχή για αγορές. Τελείως λάθος. Και το φθινόπωρο δε γίνονται γάμοι, είναι νεκρή περίοδος. Άσε που ο κύριος δε φοράει πάνω κάτω το ίδιο νούμερο και που θα βρω εγώ πανί να ραψω; »
Του λεω » να έρθουμε αργότερα για να έρθουν τα φθινοπωρινά?;»
» Όχι κυρία μου. Δεν υπάρχουν φθινοπωρινά και χειμερινά κοστούμια. Δε θα βρείτε. Είναι νεκρή η περίοδος που διαλέξατε να κάνετε γάμο. Από το Μάρτιο πάλι.»
Και ερωτώ, είναι Αυτή ξ τακτική του μαγαζιου; Είναι τόσο «κονομημένος» ο κύριος που απαξιει τα χρήματα μας; Είναι η αγένεια μέρος της ανατροφής του; Ή απλά δεν του γεμίσαμε το μάτι επειδή δεν είμαστε ματσωμενοι;
Όπως είναι φυσικό φύγαμε, και δε θα επιστρέψω ποτέ για αγορές εκεί, εννοείται, δε, ότι η παρούσα καταγγελία δε θα είναι η μόνη.»

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις