ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο στον Βόλο! Μη το χάσεις…

Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο στον Βόλο! Μη το χάσεις…

Newsroom

Το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο – Planetarium On The Go – μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα μια ειδική ημιμόνιμη φορητή κατασκευή σταθερού θόλου με καρέκλες για τους θεατές – κάνει για 2η χρονιά στάση στο Βόλο για προβολές και παρατήρηση του έναστρου ουρανού με το τηλεσκόπιο. Ο πολυχώρος Ergon Showground καλεί μικρούς & μεγάλους να γνωρίσουν τον έναστρο ουρανό μέσα από μία μοναδική οπτικοακουστική διδακτική εμπειρία!

?Πολυχώρος Τσαλαπάτα – Ergon Showground – Βόλος
Πέμπτη 11 και Παρασκευή 12 Οκτωβρίου?

?Ένα βήμα πιο κοντά στον έναστρο ουρανό θέλει να φέρει πολυχώρος Ergon Showground, όλους όσους θέλουν να εξερευνήσουν το διάστημα και να κατανοήσουν τη Γη και τη θέση μας στο σύμπαν. Με άξονα αυτή τη σκέψη, καλεί για 2η χρονιά το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο στο Βόλο για ένα ακόμα συναρπαστικό ταξίδι στο αχανές διάστημα.?

Τα Πρωινά οι προβολές αφορούν Σχολεία κατόπιν τηλεφωνικής κράτησης. Τιμή εισόδου ανά μαθητή €4,00 για ομαδικές κρατήσεις σχολείων. Τηλέφωνο κρατήσεων Κώστας Σακκάς κιν. 6972208032. Παράλληλα με τις προβολές θα γίνεται και παρατήρηση του Ηλίου με τηλεσκόπιο.

? Τα Απογεύματα – Προβολές για το κοινό και παρατήρηση του έναστρου με τηλεσκόπιο εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.?

Πρωινές Προβολές για Σχολεία κατόπιν τηλεφωνικής κράτησης – τιμή εισόδου €4,00

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις