ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Eπιστολή αναγνώστη: Κάθε χρόνο καλύτερα, να ναι καλά ο Μπέος!

Eπιστολή αναγνώστη: Κάθε χρόνο καλύτερα, να ναι καλά ο Μπέος!

Δώρα Μιχαήλ

Λάβαμε τη παρακάτω επιστολή αναγνώστη και τη δημοσιεύουμε όπως ακριβώς έφτασε σ εμάς:

“Καλησπέρα Βολονακι.. Καλή χρονιά με υγεία για όλους μας.. τελειώνουν οι γιορτές το μόνο που θα ήθελα να ευχηθώ είναι καθε χρονο και καλύτερα.. να είναι καλα ο ΜΠΕΟΣ..
Αλλά πάνω απ όλα να ευχηθώ ανθρωπιά.. Κάτι που Στους χώρους εστίασης Δεν ισχύει.. ρωτάω μαθαίνω εκπλήσσομαι.. Από τα μεροκαματα..μεχρι τις ώρες εργασίας.. απο το υποτιθέμενο δωρο.. Από υποτιθέμενα χαμογελά.. πάντα τα άρθρα ασχολούνται με πελατες..με καταστήματα.. με καφετέριες..και και.. Όχι όμως Πότε με τους εργοδότες..
Ρωτώντας εμαθα και κατάλαβα πως τελικά πισω απο τα χαμογελά εργοδοτών κρύβεται πολύ απλα ενα ψέμα και μια υποκρισία.. εκμεταλευονται και κοροϊδεύουν ανθρώπους ..μεροκαματα αλλα Μικρά Αλλά νορμάλ… γιορτές δουλεύουν τόσοι ανθρώποι.. και δεν έχω μάθει κάποιος να πήρε παραπάνω Ούτε λογο των ημερών ουτε (ως συνήθως στις γιορτες) λογο του ωραρίου .. Τώρα αναγκάζονται να τα βάλουν και να επιστραφούν πισω τα δώρα… κανένας σεβασμός . . Καμία εκτίμηση .. Επειδή μονινως ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι πελάτες στους υπαλλήλους.. ας ξεκινήσουμε από το κεφάλι ενός μαγαζιού.. Και μετά να εξερευνήσουμε τα υπόλοιπα..
Κανείς στην θεση αυτών των ανθρώπων Δεν θα αρεσε κάτι αντίστοιχο..
Και επειδή σιγουρα εκ των εξω Δεν είμαστε εμείς η τσέπη.. αλλα αυτοί.. αποφασίστε να βαλετε λιγότερα στην τσέπη για να μην σας κακολογουν.. γτ αυτ α γυρνάνε μπούμερανγκ..
Και μην ποντάρετε τα μεροκάματα και τα tips μαζι.. γτ ακούστηκε και αυτό..
Αυτά εν συντομία..”

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις