ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Άγγελος Αγραφιώτης: Μπράβοι στο Δημαρχείο! (Video)

Άγγελος Αγραφιώτης: Μπράβοι στο Δημαρχείο! (Video)

Newsroom

του Άγγελου Αγραφιώτη

Μέλους της Γραμματείας του Τομέα Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ

Μέλους της Τ.Ο ΚΙΝ.ΑΛ Μαγνησίας

Ασυνήθιστη η κοινωνία του Βόλου από παρόμοια επεισόδια και εμφάνιση μπράβων για επίλυση διαφορών, παρακολούθησε εχθές τα γεγονότα και σκληρές εικόνες, που έλαβαν χώρα στο Δημαρχείο της πόλης.

Ξαφνικά άνοιξε η πόρτα του Δ.Σ όπου πραγματοποιούταν συνεδρίαση και μπήκαν στην αίθουσα, τύποι εμφανώς γυμνασμένοι, οι οποίοι ανέλαβαν (με τίνος την εντολή άραγε;) να «προστατέψουν» τον πρόεδρο του Δ.Σ κ. Μουλά, ο οποίος καθόταν αποσβολωμένος στην καρέκλα του, από την κατάσταση που αυτός μόλις πριν λίγο είχε πυροδοτήσει, αφού δεν επέτρεπε σε πολίτες να εκφέρουν την άποψή τους.

Δημιουργήθηκε ένταση, έπεσαν γροθιές και σπρωξίματα μεταξύ πολιτών και των μπράβων και τελικά οι μπράβοι εκδιώχθηκαν κακήν κακώς από τον κόσμο εκτός αίθουσας και πέρασαν πίσω από τις γραμμές της αστυνομίας (σύμφωνα με την εικόνα του Video) η οποία θέλοντας να κατευνάσει τα πνεύματα, με αυτό τον τρόπο τους διαχώρισε, μη αντιλαμβανόμενη πως όπως παρουσιάζεται η εικόνα, ουσιαστικά τους παρείχε άσυλο και προστασία, εκθέτοντας την ΕΛ.ΑΣ.

Οι πολίτες στη συνέχεια απαιτούσαν από τους αστυνομικούς να συλλάβουν τους μπράβους, δίχως όμως να υποβάλλουν μήνυση που είναι απαραίτητη προϋπόθεση της συλλήψεώς τους.

Για όσους γνωρίζουν… δεν αποτελεί έκπληξη η απουσία από την εικόνα των Video του ανθρώπου που ευθύνεται για την κατάσταση ποδοσφαιροποίησης που βιώνει η πόλη μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα…

Για ακόμη μια φορά κατάφερε να ξεφτιλίσει πρόσωπα, θεσμούς και πολίτες.

Κατάφερε να τους σύρει όλους στη λάσπη. Χώρο που τον γνωρίζει σίγουρα καλύτερα, από τον οποιονδήποτε άλλο σε αυτή την πόλη.

Παρέσυρε πολίτες-οικογενειάρχες, να επιτεθούν στους μπράβους, μέθοδο που τη γνωρίζει πολύ καλά, αφού φρόντισε να απουσιάζει-από τις εικόνες των Videos- τη στιγμή της σύρραξης, ώστε στη συνέχεια να παρουσιαστεί ως εξαγνιστής και θύμα… Το γνωρίζει πολύ καλά αυτό το παιχνίδι.

Γνωρίζει, από άλλες καταστάσεις που έχει προκαλέσει, πως κανένας εισαγγελέας δε θα ασχοληθεί με τον κίνδυνο που διέτρεξαν εχθές οι ανυποψίαστοι πολίτες από την ανεξέλεγκτη παρουσία και δράση των μπράβων και έτσι κάνει ότι θέλει…

Η αντιπολίτευση όμως γιατί δέχεται να συμμετέχει στο παιχνίδι αυτό;

Γιατί δέχεται να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή ανθρώπων;

Γιατί δεν υπεβλήθη έστω και μία μήνυση ώστε να συλληφθούν οι μπράβοι και να αναφέρουν από ποιον πληρώθηκαν για να καιροφυλακτούσαν έξω από την αίθουσα του ΔΣ για να μπουκάρουν μόλις πάρουν το σύνθημα; Εκτός αν κάποιοι αιθεροβάμονες, πιστεύουν ότι ήταν «αγανακτισμένοι πολίτες» και περνούσαν τυχαία απέξω και είδαν φως και μπήκαν…

Δε θέλω να γίνω μάντης κακών, αλλά αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα θρηνήσουμε νεκρό. Και η χώρα μας έχει αρκετούς νεκρούς από τέτοιες συρράξεις… Δε χρειαζόμαστε άλλους ήρωες!

Ας υποβληθεί έστω και σήμερα έγκληση κατά όσων βρέθηκαν «τυχαία» στα επεισόδια και εικονίζονται στο Video και κατά παντός υπευθύνου-ηθικού αυτουργού, ώστε οι αρχές να ξεκινήσουν συλλήψεις και έρευνα.

Μόνο έτσι οι αντιπολίτευση θα προστατεύσει τους Βολιώτες.

Η όποια νίκη μιας συνεδρίασης δημοτικού συμβουλίου, έχει μηδενική αξία εμπρός στην απώλεια ανθρώπινης ζωής!

Και αυτή πρέπει να προστατέψουμε!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις