ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Χορευτό Πηλίου: Το απόλυτο διήμερο – Σου κανόνισα τα πάντα!

Χορευτό Πηλίου: Το απόλυτο διήμερο – Σου κανόνισα τα πάντα!

Κατερίνα Μπακρατσά

Ετοίμασε βαλίτσες πάμε διήμερο…
Επόμενος προορισμός?
Το Χορευτό Πηλίου, πλέον άκρως ανανεωμένο και ελκυστικό, ιδίως για αυτούς που κυνηγάνε κάποιες στιγμές χαλάρωσης.

Την προηγούμενη εβδομάδα πήγαμε στο Γιώργο, τον φίλο μας και ιδιοκτήτη του beach bar “Central Seaside” και του souvlakerie “Δια χοίρων” που βρίσκονται στην παραλιακή του Χορευτού, ξέροντας ότι θα περάσουμε ένα διήμερο από την ξαπλώστρα στο τραπέζι και από το τραπέζι στο κρεβάτι!


Απολαύσαμε στιγμές χαλάρωσης με πρωινό καφέ και θέα την φοβερή ανατολή του ήλιου, που όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι, μαγεύει!

Υ.Γ Μέσα στη μέρα υπάρχουν πολλές επιλογές για σνακ και φαγητό, ειδικά, αν έχει παιδιά η παρέα, θα λατρέψουν τις χειροποίητες κρέπες τους!


Το μεσημεράκι, μετά από πολλές βουτιές κινήσαμε για φαγητό, στο εστιατόριο “Το Κύμα“, προτιμήσαμε ψαράκι και δεν μας απογοήτευσε….


Στην συνέχεια με την παρέα και μετά από 2-3 τσίπουρα, αποφασίσαμε να μην πάμε στο δωμάτιο, αλλά να απολαύσουμε ένα δροσερό κοκτέιλ για ‘σβήσιμο’, αν και οι περισσότεροι είχαμε φτάσει σε επίπεδα χαλάρωσης, παραπάνω του κανονικού…

Επιστρέψαμε στο Central seaside, σε κάτι μαγικά κρεβάτια, μπροστά στην θάλασσα, που μας είχε κρατήσει ο φίλος μας ο Γιώργος και απολαύσαμε το ηλιοβασίλεμα.


Βραδάκι λοιπόν και επειδή ο ήχος και μόνο της θάλασσας ανοίγει την όρεξη, αποφασίσαμε να πάμε για ένα γρήγορο σουβλάκι, στο χέρι, στο “Δια Χοίρων“… Μετά από όλα αυτά, κάναμε τον καλύτερο ύπνο και γεμίσαμε μπαταρίες περισσότερο από ότι περιμέναμε!

Οι άδειες ξεκίνησαν και είναι η καλύτερη λύση για διήμερο.
Λίγο παραπάνω από μία ώρα με το αυτοκίνητο, για να φτάσεις και να συναντήσεις τον παράδεισο.

Να περάσεις ξέγνοιαστα, να ξεκουραστείς και περιμένω φωτογραφίες και εντυπώσεις στο VOLONAKINEWS (@volonakinews.gr) • .

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις