ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το Πέτρινο Φαρμακείο ευχαριστεί την Ελληνική Ομάδα διάσωσης και εμείς υποκλινόμαστε στο έργο τους!

Το Πέτρινο Φαρμακείο ευχαριστεί την Ελληνική Ομάδα διάσωσης και εμείς υποκλινόμαστε στο έργο τους!

Newsroom

Λίγες ώρες μετά την μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πέτρινο Φαρμακείο στην Αναλήψεως 317, με καλεσμένη την Μαρία Μπεκατώρου, ο Φαρμακοποιός Ιωάννης Αλεξανδρόπουλος και η σύζυγος του, Σοφία Μαχαιρίτσα, η οποία έστησε την μεγάλη αυτή εκδήλωση εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στην Ελληνική Ομάδα διάσωσης και συγκεκριμένα στους ανθρώπους που την απαρτίζουν στην Μαγνησία για την συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ο κόσμος είχε κατακλύσει τους δρόμους και οι ίδιοι κατάφεραν παρά το μέγεθος της εκδήλωσης, να έχουν τα πάντα υπό έλεγχο, ώστε να μην αμαυρωθεί η βραδιά από κάποιο άσχημο περιστατικό.

Γενικότερα όμως το έργο της δικής μας Ομάδας Διάσωσης είναι τεράστιο και οι άνθρωποι της πλήρως εκπαιδευμένοι, με συνέπεια στον στόχο τους.

Αναμφισβήτητα έχουν προσφέρει πολλά στον τόπο μας και όποτε τους ζητήθηκε στήριξαν και στάθηκαν αρωγοί συμβάλλοντας τα μέγιστα σε κάθε μεγάλη εκδήλωση ή σε κάθε δύσκολη επιχείρηση.

Προσωπικά έμεινα άναυδη από τα αντανακλαστικά τους, αφού εκείνη την ημέρα έπεσα. Δεν πρόλαβα να το συνειδητοποιήσω και ένα χέρι ήταν εκεί να με σηκώσει. Και ήταν δικό τους!

Να είστε πάντα γεροί, γιατί η Μαγνησία σας έχει ανάγκη.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις