ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η Αφροδίτη Δήμου μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό- Η χειροποίητη δημιουργία που σχολιάστηκε

Η Αφροδίτη Δήμου μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό- Η χειροποίητη δημιουργία που σχολιάστηκε

Newsroom

Η γνωστή επαγγελματίας της πόλης μας Αφροδίτη Δήμου, όπως ακριβώς σας είχα πει μέρες πριν το μεγάλο event στο Πέτρινο Φαρμακείο στην Αναλήψεως 317, ανέλαβε τον στολισμό του Φαρμακείου, ενώ δημιούργησε ένα τεράστιο Μ, το αρχικό δηλαδή γράμμα του μικρού ονόματος της Μαρίας Μπεκατώρου, αλλά ταυτόχρονα και το αρχικό της εταιρίας M COSMETICS.

H συνθέσεις της ήταν μαγικές και φωτογραφήθηκαν, όπως και σχολιάστηκαν από πλήθος Βολιωτών που βρέθηκαν στο σημείο.

Το αρχικό δε Μ που δημιούργησε, γέννησε ενθουσιασμό και έκπληξη στην Μαρία Μπεκατώρου, που αμέσως μετά ζήτησε όλες οι φωτογραφίες που έβγαινε με τον κόσμο να βγαίνουν μπροστά στο Μ, το οποίο και η ίδια αποθανάτισε με το κινητό της τηλέφωνο, συγχαίροντας την δημιουργό του.

Είμαστε τυχεροί που στον Βόλο έχουμε δημιουργούς και ανθρώπους με τόσο ταλέντο, μεράκι και φαντασία όπως είναι η Αφροδίτη.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι εκδηλώσεις που διακοσμεί η ίδια, γίνονται θέμα συζήτησης και μένουν αναλλοίωτες στην μνήμη όλων μας.

Είτε είναι γάμος, είτε είναι βάπτιση, είτε εταιρικό event η Αφροδίτη θα μπει αμέσως στο πνεύμα και όχι απλά θα σου δώσει το αποτέλεσμα που αναζητάς, αλλά θα απογειώσει αυτό που είχες φανταστεί, ξεπερνώντας κάθε σου όνειρο και κάθε προσδοκία.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις