ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πιο δυνατή από ποτέ…

Πιο δυνατή από ποτέ…

Newsroom

Πιο δυνατή από ποτέ μοιάζει σε αυτές τις εκλογές η υποψηφιότητα της πρώην Υφυπουργού και Υποψήφιας Βουλευτή ΝΔ Μαγνησίας Ζέττα Μακρή.

Βρεθήκαμε στη Σκιάθο για ρεπορτάζ και δεν σας κρύβω την έκπληξη μου, που σε κάθε μαγαζί που έμπαινα και το θέμα ήταν οι εκλογές, άκουγα τ όνομα της Ζέττας!

Το ίδιο όμως συμβαίνει σε όλη τη Μαγνησία, μοιάζει λες και δεν υπάρχει σπίτι ή οικογένεια που να μην την στηρίζει!

Παντού…Ζέττα!

Παρακολουθώντας δε τις περιοδείες της και τον ένθερμο τρόπο με τον οποίον γίνεται αποδεκτή από τον κόσμο, αντιλαμβάνομαι πόσο πολλά άλλαξαν αυτά τα χρόνια της απουσίας της από το κοινοβούλιο!

Η Ζέττα δεν έχει συσπειρώσει μόνο τους διαχρονικούς της φίλους και υποστηρικτές, αλλά και μεγάλη μερίδα Νεοδημοκρατών που μπορεί να μην την ψήφιζαν, αλλά ψύχραιμα και εκτιμώντας τα γεγονότα από χρονική απόσταση, αντιλήφθηκαν την σημαντική συμβολή της στο κοινοβούλιο και τώρα δηλώνουν φανατικοί υποστηρικτές της!

Η απουσία της από το κοινοβούλιο- όσο οξύμωρο και αν ακουστεί-ήταν αυτό που τελικά της έκανε καλό, αφού εκτιμήθηκε τόσο η έντονη κοινοβουλευτική παρουσία της, όσο και το γενικότερο έργο της για την Ελλάδα και την Μαγνησία!

Ας μη ξεχνάμε άλλωστε, πόσα έκανε η Ζέττα ως Υφυπουργός Υγείας τόσο για τα νησιά μας, όσο και για το Νοσοκομείο του Βόλου μας!

Ας μη ξεχνάμε, πόσο σημαντικό είναι που μέχρι και σήμερα υπηρεσιακοί παράγοντες του Νοσοκομείου μας, που μάλιστα πολιτικά ανήκουν στην κεντροαριστερά, αναγνωρίζουν το έργο της, σημειώνοντας: Δεν είναι μόνο όσα πρακτικά έλυσε ή όλα όσα έκανε και είναι χειροπιαστά, είναι ότι άνοιξε τον δρόμο για να γίνουν πολλά περισσότερα και αυτό είναι το σημαντικό!

Η Ζέττα δούλεψε σκληρά και καθώς όλα δείχνουν ήρθε η ώρα να δικαιωθεί απόλυτα!

Δεν είναι μάλιστα λίγοι οι βετεράνοι της πολιτικής ζωής του τόπου μας, πολιτικά πρόσωπα που πέρασαν από θέσεις ευθύνης και γνωρίζουν καλά πρόσωπα και γεγονότα, μα κυρίως ξέρουν να προχωρούν σε στοχευμένες πολιτικές αναλύσεις που υποστηρίζουν πως σε αυτές τις εκλογές η Ζέττα, όχι απλά θα εκλεγεί, αλλά θα πάρει και πρωτιά!

Για να δούμε…

Φωτογραφίες από περιοδείες της σε Περίβλεπτο και Αερινό:

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις