ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

“Ο ανθρώπινος πόνος δεν μπορεί να περιμένει”!

“Ο ανθρώπινος πόνος δεν μπορεί να περιμένει”!

Newsroom

Πάνω απ όλα άνθρωπος, πάνω απ όλα δίπλα στον άνθρωπο!

Εντυπωσιαστήκαμε από την απάντηση της κυρίας Κατερίνας Χαρανά, Διευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Βόλου και υποψήφιας στο ψηφοδέλτιο του Ν.Τσιλιμίγκα για την Μαγνησία, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν έχει πάρει ακόμα άδεια και γιατί ο γιατρός Νίκος Τσιλιμίγκας, που είναι μεγάλο φαβορί για τις εκλογές της 26ς Μάιου, άργησε να βγει από τα χειρουργεία και ν αρχίσει τον προεκλογικό αγώνα.

Η ίδια απάντησε: Ο ανθρώπινος πόνος δεν μπορεί να περιμένει. Ο άνθρωπος είναι πάνω και πέρα απ όλα, πάνω απ οποιονδήποτε προσωπικό ή άλλο συλλογικό στόχο, πάνω απ οποιαδήποτε εκλογική νίκη ή στόχο. Τα θέματα στο Νοσοκομείο τρέχουν και πρέπει να είμαι εδώ, όσο για τον γιατρό, δεν θ άφηνε με τίποτα πίσω την υγεία των ασθενών του για να κάνει λίγο πιο εύκολη την εκλογή του. Με τον άνθρωπο δεν ρισκάρουμε. Ακριβώς λοιπόν επειδή ο άνθρωπος δεν μπορεί να περιμένει και σαν Περιφερειακή Αρχή, πάνω και πέρα απ όλα για εμάς θα είναι ο άνθρωπος, ο πολίτης, οι ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και στόχος η βελτίωση της καθημερινότητας του. Αυτοί που κατηγορούν τον γιατρό ότι άργησε να βγει από τα χειρουργεία, προφανώς δεν έχουν καταλάβει ότι από αυτό και μόνο θα έπρεπε να αντιληφθούν πως έρχεται η πιο ανθρωποκεντρική Περιφερειακή Αρχή που υπήρχε ποτέ στον τόπο μας”!

Καλή επιτυχία στον Ν.Τσιλιμίγκα και στην αξιόλογη Κατερίνα Χαρανά!

Άνθρωποι που έχουν δώσει δείγματα γραφής, που έχουν αποδείξει ότι σέβονται την ανθρώπινη ζωή, ότι κάνουν υπερβάσεις, ότι βάζουν τον εαυτό τους κάτω από τον συνάνθρωπο!

Άνθρωποι που μπορούν!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις