ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η υποψηφιότητα του, ευκαιρία για τον Βόλο!

Η υποψηφιότητα του, ευκαιρία για τον Βόλο!

Newsroom

Ένας από τους πιο αξιόλογους υποψηφίους για τις δημοτικές εκλογές, γενικότερα, αλλά και ειδικότερα στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Παπαδούλη, είναι ο Κωνσταντίνος Παπαγιαννίτσης, Επίκουρος Καθηγητής της Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Ένας νέος επιστήμονας, ένας νέος άνθρωπος, ένας νέος οικογενειάρχης, που πρόσφατα επέστρεψε από το εξωτερικό, όπου διέγραψε μια λαμπρή καριέρα, εργαζόμενος στα μεγαλύτερα ερευνητικά κέντρα, στην πόλη που αγαπά και γεννήθηκε, στον Βόλο!

Για μια καλύτερη δημόσια υγεία, για μια πόλη στην οποία θέλει να ζουν τα παιδιά του, για μια πόλη όπου οι νέοι θα έρχονται σε αυτή, απ οποιαδήποτε άλλη πόλη και τα δικά μας παιδιά δεν θα φεύγουν, για τον Βόλο της συνεργασίας, της καινοτομίας και της ανάπτυξης, αποφάσισε να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος!

Παρακολουθούμε με προσοχή την αρθρογραφία του εδώ και καιρό και διαπιστώνουμε, ότι δεν μας λέει μόνο όσα ονειρεύεται ν αλλάξουν στον Βόλο, αλλά για καθετί από αυτά έχει ολοκληρωμένη σκέψη και υλοποιήσιμες προτάσεις!

Σε μια εποχή που τα μεγάλα μας μυαλά μας έχουν φύγει στο εξωτερικό, αυτός αποφασίζει να επιστρέψει και νιώθω πως έχουμε την υποχρέωση να τον κρατήσουμε εδώ, γιατί μας αξίζει, γιατί μπορεί, γιατί θέλουμε νέους ανθρώπους με σημαντική σταδιοδρομία, ήθος και αρχές στη διοίκηση της πόλης μας!

Κάθε φορά που διάβαζα τις προτάσεις του και τις ιδέες του για την πόλη μας, έφτανα πάντα στο ίδιο συμπέρασμα: Η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Παπαγιαννίτση είναι υποψηφιότητα ευκαιρίας για τον Βόλο!

Ας ψηφίσουμε όχι τον φίλο, τον συνεργάτη ή τον κουμπάρο, αλλά αυτούς που μπορούν να κάνουν τα πάντα, ώστε ο φίλος, ο συνεργάτης και ο κουμπάρος, να μείνουν στον Βόλο και να τους βλέπουμε ευτυχισμένους στη πόλη μας!

Κωνσταντίνε Παπαγιαννίτση σ ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκανες να μας δώσεις την ευκαιρία να σ εκλέξουμε στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου!

Ολόψυχα καλή επιτυχία!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις