ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Οι μαμάδες της Μαγνησίας κόβουν πίτα με αποκριάτικο παιδικό party!

Οι μαμάδες της Μαγνησίας κόβουν πίτα με αποκριάτικο παιδικό party!

Δώρα Μιχαήλ

Και φέτος συνδυάζουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας με αποκριάτικο ξεφάντωμα για τους μικρούς μας φίλους και περιμένουμε όλες τις γυναίκες με τα παιδιά τους ή χωρίς , για να γιορτάσουμε παρέα !

Μαζί μας θα έχουμε την ομάδα της Παιδικά Πάρτυ-Θεατρίνη , Βόλος για την διασκέδαση των παιδιών . Επίσης , σας παρέχουμε ζωγραφική προσώπου στην πολύ προσιτή τιμή των 0.50 λεπτών / ανά άτομο .

Στο χώρο θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά (1 ευρώ/λαχνός) , όπου μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό . Με κάθε λαχνό που αγοράζετε , θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε στην κλήρωση των πλούσιων δώρων μας .

Είσοδο πληρώνουν μόνο οι γυναίκες , στα 3 ευρώ / άτομο , συμπεριλαμβανομένου του ροφήματος . Όποιο παιδί επιθυμεί να αγοράσει κάποιο ρόφημα , αυτό θα πληρώνεται απευθείας στους υπεύθυνους του χώρου στο αντίτιμο που αναλογεί .

Σας περιμένουμε λοιπόν με χαρά , την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου και ώρα 10.00 π.μ , στην ταβέρνα ‘Η Λίμνη’ στο Άλσος Νέας Ιωνίας ( Ελικοδρόμιο ) να περάσουμε ένα όμορφο και διασκεδαστικό Κυριακάτικο πρωινό .
Τα παιδιά μπορούν να φορούν τις αποκριάτικες στολές τους ( φυσικά και όποια μαμά επιθυμεί ) !!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις