ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μετά την Μπεκατώρου, μόνο μια Ολυμπιάδα έλειπε για την Σοφία μας!

Μετά την Μπεκατώρου, μόνο μια Ολυμπιάδα έλειπε για την Σοφία μας!

Newsroom

Σοφία Μαχαιρίτσα. Όταν ακούς το όνομα της τρία πράγματα σου έρχονται στο μυαλό: Χαρά, λάμψη, επιτυχία. Και αν θες μόνο μια λέξη για να την περιγράψεις, τότε αυτή μπορεί να είναι μόνο η: ΑΓΑΠΗ!

Και αν θες μόνο ένα επίθετο, ένα πράγμα μπορείς να πεις: ΔΟΤΙΚΗ!!!

Περήφανη σαν Βολιώτισσα και ανυπόμονη για να ζήσω την μεγάλη στιγμή της Ολυμπιάδας Κιθάρας στον Βόλο. Δεν ξέρω πόσα ευχαριστώ χρωστάμε όλοι μας για όλα όσα έχει προσφέρει στον τόπο μας και στον πολιτισμό ο Γιώργος Φουντούλης! Όμως τώρα θαρρώ του χρωστάμε το μεγαλύτερο!

Χάρηκα όταν έμαθα, πως πολύ έξυπνα ο μεγάλος Γιώργος Φουντούλης, πρότεινε στην Σοφία Μαχαιρίτσα την οργάνωση και την επικοινωνία της εκδήλωσης.

Για την επιτυχία ήμουν σίγουρη, όπως είμαι πάντα για τον Γιώργο. Με την Σοφία όμως δίπλα του πραγματικά δεν ξέρω τι να περιμένω. Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές αφού ήδη έχει καταφέρει να ξεσηκώσει δεκάδες πολίτες και επιχειρηματίες που θα συμβάλλουν στην μεγάλη διοργάνωση.

Η Σοφία είναι πάντα εκεί για να στηρίξει τον τόπο μας και είναι αγαπητή σε όλους, γιατί είναι το χαμογελαστό μας κορίτσι. Κάθε εκδήλωση που συνδέθηκε με το όνομα της, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και άφησε ιστορία.

Τελευταίο παράδειγμα η μεγάλη εκδήλωση στο Πέτρινο Φαρμακείο, ιδιοκτησίας του συζύγου της, Ιωάννη Αλεξανδρόπουλου, με καλεσμένη την Μαρία Μπεκατώρου. Έτσι κάνει η Σοφία. Όταν οργανώνει και μας καλεί, μας έχει όλους δίπλα της και κλείνει τους δρόμους!

Ανυπομονώ για τις 23 Αυγούστου.

Είμαι βέβαιη πως ο Γιώργος Φουντούλης μαζί με την Σοφία μας θα γράψουν ιστορία….

Θα επανέρθω!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις