ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μας δουλεύει…;;;

Μας δουλεύει…;;;

Newsroom

Ναι, μας δουλεύει ο Αργύρης Κοπάνας…

Ήταν το σχόλιο μου, ένα σχόλιο που έκανα οργισμένη και φωναχτά ακούγοντας χθες εντελώς τυχαία την συνέντευξη του στη τηλεόραση του Astra και στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη!

Δεν θα παρακολουθούσα ποτέ συνέντευξη του, γενικά προσπαθώ να μην τον παρακολουθώ όλη αυτή την περίοδο, για να μη φτάσω σε αυτό το σημείο, να γράψω όσα θα γράψω με μεγάλη μου λύπη, ειλικρινά…

Δεν είναι εύκολο αυτό που θα κάνω. Από την μια πλευρά της ζυγαριάς ο άνθρωπος Δώρα, ο άνθρωπος που όλοι γνωρίζετε ότι βρισκόμουν δίπλα του και τον στήριζα χρόνια με όλες μου τις δυνάμεις και από την άλλη η Δημοσιογράφος Δώρα, αυτή που χρόνια τώρα κάνει ότι μπορεί για να είναι δίκαιη και πιστή στην προσωπική της ηθική. Όλο αυτό το διάστημα ο άνθρωπος Δώρα σεβόμενη όλα όσα έχει ζήσει με τον Αργύρη Κοπάνα, τον είχε σε “ασυλία”. Από την άλλη η Δημοσιογράφος Δώρα, ένιωθε άδικη και είχε τύψεις γι αυτή την “ασυλία”.

Όμως εγώ θέλω να συνεχίσω να σας κοιτάω στα μάτια. Θέλω να είμαι δίκαιη. Βάζω πάνω από την Δώρα την Δημοσιογράφο Δώρα, οπότε θ αφήσω αυτή να κάνει την δουλειά της γιατί θέλω να συνεχίσω να λέω με περηφάνια πως: Γράφω τις αλήθειες μου, πάντα και με όποιο κόστος, χωρίς να υπολογίζω προσωπικές σχέσεις και αισθήματα!

Πριν αιτιολογήσω τον τίτλο μου, εξηγώντας γιατί έκανα το σχόλιο ότι ο Αργύρης Κοπάνας, μας δουλεύει, θέλω να ξεκαθαρίσω πως ότι έχω γράψει μέχρι σήμερα γι αυτόν συνεχίζω και τα υποστηρίζω, αφού ποτέ δεν έγραψα κάτι ούτε θα γράψω, χωρίς να το πιστεύω, χωρίς να το νιώθω, μόνο και μόνο λόγω προσωπικών σχέσεων και επαφών!

Ναι ο Αργύρης Κοπάνας για όλους τους λόγους που έχω αναφέρει στο παρελθόν ήταν αυτός που άξιζε την στήριξη της ΝΔ και σε κάθε περίπτωση θα έφερνε καλύτερα αποτελέσματα από τη Νάνσυ Καπούλα.

Ναι, για εμένα και δεν το λέω τυχαία, το έζησα, ήμουν εκεί, το είδα είναι ο πιο αποτελεσματικός πολιτικός των τελευταίων ετών. Δούλεψε σκληρά, δούλεψε ακούραστα, δούλεψε ακόμα και για όσα δεν ήταν της αρμοδιότητάς του.

Μου είχε πει τέλη του Αυγούστου: “Το μόνο που δεν θέλω είναι να σε απογοητεύσω”!

Και το έκανε θριαμβευτικά, όπως θαρρώ ότι απογοήτευσε πολιτικά και αρκετό ακόμα κόσμο, απλούς πολίτες που δεν είχαν καμία σχέση με τη πολιτική, ούτε μετέχουν σε κανέναν ψηφοδέλτιο σήμερα και τον σταματούσαν το καλοκαίρι στον δρόμο λέγοντας του: Μάθαμε ότι θα κατέβεις για Δήμαρχος, θέλουμε να είμαστε υποψήφιοι μαζί σου!

Είχε την δύναμη να ενεργοποιήσει έναν ανενεργό κομμάτι της κοινωνίας και έχασε αυτή την ευκαιρία!

Πάλεψε για να πάρει τη στήριξη της ΝΔ και χθες τον ακούσαμε να λέει στον κ.Μαρέδη, ότι στην Αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να υπάρχουν κόμματα.

Αφού πιστεύει αυτό, τότε γιατί τέτοια κάψα για την στήριξη;

Ο Βόλος, μας είπε στη χθεσινή του συνέντευξη κέρδισε εδώ και 5 χρόνια το στοίχημα της καθημερινότητας, ο Βόλος ακτινοβολεί, μας λέει συνεχώς την προεκλογική περίοδο και αναρωτιέμαι, όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι, αφού όλα ήταν καλά και ο Α.Μπέος άξιος Δήμαρχος, γιατί ήθελε με τη στήριξη της ΝΔ να διεκδικήσει τον Δήμο Βόλου;

Ακυρώνει σε κάθε του κουβέντα, όλη του την πορεία, όλα του τα λόγια πριν δοθεί η στήριξη στη Νάνσυ Καπούλα!

Ξεκάθαρα αν η ΝΔ επέλεγε τον Α.Κοπάνα για Υποψήφιο Δήμαρχο, τώρα θα ήταν απέναντι από τον Α.Μπέο και δεν θα έδινε τον αγώνα μαζί του!

Η δική μου γνώμη και την ξέρει καλά, είναι ή ότι έπρεπε να κάτσει σπίτι του ή ότι έπρεπε να κατέβει μόνος του, ανεξάρτητος, μια γνώμη μ επιχειρήματα και που θα τον δικαίωνε απόλυτα στο μέλλον!

Πολλοί τον κατηγορούν ότι ζει από την πολιτική και από κομματικές θέσεις και αυτό είναι άδικο. Δεν έζησε και δεν ζει από την πολιτική και αν αναφέρονται κάποιοι στην αντιμισθία του ως Αντιπεριφερειάρχη, λίγοι τίμησαν τον μισθό τους, όσο αυτός.

Η αλήθεια είναι μια. Δεν ζει από την πολιτική, ζει για την πολιτική!

Είναι αναμφισβήτητα ένας Νεοδημοκράτης, αλλά τώρα τελευταία δεν μας το δείχνει και πολύ. Η πικρία του για την αδικία της ΝΔ είναι απόλυτα λογική και σεβαστή, αλλά αν η ΝΔ γι αυτόν είναι πέρα και πάνω απ όλα, τουλάχιστον ως Νεοδημοκράτης θα έπρεπε να είναι παρών στις εκδηλώσεις που έγιναν στην Μαγνησία για τη νίκη στις ευρωεκλογές και όχι να κάνει θόρυβο με την απουσία του, γιατί έτσι δίνει το δικαίωμα σε ανθρώπους που διαχρονικά στάθηκαν απέναντι από το κόμμα, να λένε πως είναι απέναντι από τη ΝΔ!

Τέλος, αφήνει πολλούς να σχολιάζουν ότι φέρεται αχάριστα και τον νοιάζει μόνο ο δικός του αγώνας, αφού ποτέ δεν εμφανίστηκε σε προεκλογικές εκδηλώσεις του Κ.Αγοραστού, που τον τίμησε δικαίως με την θέση του Αντιπεριφερειάρχη.

Είναι ακριβώς το ίδιο σχόλιο που κάνει ο κόσμος και για την απόφαση του να σταθεί στο πλευρό του Α.Μπέου: Κοίταξε τον εαυτό του και πως θα εξασφαλιστεί, τον νοιάζει ο εαυτός του και η πολιτική του επιβίωση!

Και πως να τους κλείσεις το στόμα; Τι επιχείρημα να βρεις για ν απαντήσεις σε αυτόν τον κόσμο, όταν λίγους μήνες πριν έκανες σκληρή κριτική στον άνθρωπο, που σήμερα δίνεις τον αγώνα μαζί του;

Σωπαίνεις, όπως σωπαίνω και εγώ με βαθιά στεναχώρια, που για πρώτη φορά δεν έχω απαντήσεις.

Και όσα κατέβαζα το κεφάλι και δεν απαντούσα, ένιωθα τύψεις που όλα αυτά που άκουγα από τον κόσμο λόγω της “ασυλίας” που έγραφα παραπάνω, δεν τα έγραφα δημόσια!

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.

Υπάρχουν γεγονότα και από αυτά κρινόμαστε όλοι. Και με αυτά θα κριθούν και όλοι οι υποψήφιοι την 26η Μάιου!

ΥΓ. Αργύρη, για την απόφαση που πήρες έκανα μόνο ένα σχόλιο,να στο θυμίσω: “Πήρες μια απόφαση για τους λάθος λόγους” και ξέρεις καλύτερα από τον καθένα ότι στις πολιτικές μου προσεγγίσεις και προβλέψεις, βγαίνω πάντα αληθινή. Μένει να δούμε αν αυτή η φορά θ αποτελέσει την εξαίρεση που θα επιβεβαιώσει τον κανόνα. Επειδή ξέρω πόσο σ αρέσει να διαβάζεις, πόσο σ αρέσει να κρατάς αποφθέγματα, στίχους και ρητά και να τα χρησιμοποιείς με την πρώτη ευκαιρία, σήμερα θα σου αφιερώσω το δικό μου αγαπημένο. Καλή συνέχεια στον αγώνα σου.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις