ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Κοπή πίτας “ΘΑΥΜΑ”: Το φλουρί σας στέλνει Ρώμη- Βατικανό-Φλωρεντία

Κοπή πίτας “ΘΑΥΜΑ”: Το φλουρί σας στέλνει Ρώμη- Βατικανό-Φλωρεντία

Newsroom

ΘΑΥΜΑ είναι η εκδήλωση της κοπής πίτας του “ΘΑΥΜΑ”….

Πρώτη φορά συναντώ στα τόσα χρόνια της καριέρας μου, κοπή πίτας με τόσες παράλληλες εκδηλώσεις, τόσες εκπλήξεις και τόσα δώρα!

Δηλαδή και να μην γνώριζα, θα καταλάβαινα μόνο και μόνο από το μεράκι που είναι στημένη η εκδήλωση, ότι πίσω κρύβεται η Σοφία Μαχαιρίτσα, αφού πάντα μας συνηθίζει σε πρωτόγνωρες καταστάσεις και πετυχαίνει τα αδύνατα, ενώνοντας τους Βολιώτες, μοιράζοντας χαρά και βοηθώντας έτσι εκατοντάδες συνανθρώπους μας!

Μάθαμε λοιπόν από την διοργανώτρια της κοπής της βασιλόπιτας, ότι όλοι θα φύγουν με δώρα, αλλά ένας μεγάλος τυχερός, αυτός που θα κερδίσει το φλουρί, θα φύγει για να ετοιμάσει βαλίτσες για ένα ταξίδι εντελώς δωρεάν σε Ρώμη-Βατικανό και Φλωρεντία , προσφορά του γραφείου Efi Holiday!

Σε αυτό το σημείο να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στην κυρία Έφη Γανωτή υπεύθυνη του τουριστικού γραφείου, για την μεγαλοψυχία της και την γενναιοδωρία της!

Εσείς δεν ξεχνάτε το ραντεβού μας. Κυριακή 12 Φλεβάρη στις 18:00 στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου, ζούμε μαζί πολλά και αξέχαστα “θαύματα”, βοηθώντας πολλούς συνανθρώπους μας να ζήσουν το “ΘΑΥΜΑ”!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις