ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Και ο δικό μας Άγγελος Αγραφιώτης στη “Χαρτα 19”!

Και ο δικό μας Άγγελος Αγραφιώτης στη “Χαρτα 19”!

Newsroom

Σε μια πολυπληθή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Αμαλία των Αθηνών, συστάθηκε το φόρουμ πολιτικού προβληματισμού “Χάρτα19”. Η εκδήλωση οργανώθηκε μετά από κάλεσμα της κίνησης των “108” μελών και στελεχών που αποχώρησαν πρόσφατα από το ΚΙΝΑΛ και πλαισιώθηκε από ενεργά πολιτικά πρόσωπα και πολίτες που δραστηριοποιούνται στο γενικότερο χώρο της κεντροαριστεράς, της αριστεράς και της πολιτικής οικολογίας.

Η οργανωτική ομάδα επέλεξε να κινηθεί σε χαμηλούς τόνους ώστε να δώσει την ευκαιρία έκφρασης σε όποιον το ζήτησε. Η συζήτηση αποτύπωσε την εικόνα των πολιτικών εξελίξεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, εντόπισε τις ευκαιρίες και αδυναμίες της κεντροαριστεράς στη χώρα μες και έλαβε αποφάσεις σε σχέση με τους θεματικούς τομείς που θα επεξεργαστεί και θα προτείνει στο επόμενο διάστημα.

Το φόρουμ εξουσιοδότησε την οργανωτική ομάδα της “Χάρτα19”, για τη συμμετοχή της στις διεργασίες για τη συγκρότηση της Προοδευτικής Συμμαχίας των δυνάμεων της κεντροαριστεράς, της αριστεράς και της οικολογίας. Στη συγκέντρωση χαιρέτησε στελέχη του κόμματος των “Οικολόγων-Πράσινων”, αυτοδιοικητικά στελέχη και υποψήφιοι.

Στην οργανωτική ομάδα της “Χάρτα19” συμμετέχουν

Ρώσσης Λάμπρος (συντονιστής) Επιχειρηματίας Μπιτάκος Γεώργιος. Τοπογράφος Μηχανικός Αποστόλου Σπύρος. Σύμβουλος εξαγωγών. Σκαμάγκος Θεόδωρος. Επιχειρηματίας Χαρωνίτης Ιωάννης. Μηχανολόγος Μηχανικός – Αεροναυπηγός . Ευαγγελία Μαρκοπούλου. Πτυχιούχος πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Άγγελος Αγραφιώτης. Επιχειρηματίας. Ιωάννης Λιβιτσάνος. Τοπογράφος μηχανικός.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις