ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Γιώργος Αγραφιώτης: Μπράβο στους συντοπίτες μας στη Ν.Αγχίαλο!

Γιώργος Αγραφιώτης: Μπράβο στους συντοπίτες μας στη Ν.Αγχίαλο!

Newsroom

Τη Νέα Αγχίαλο επισκέφθηκε πριν λίγες μέρες η Υποψήφια Δήμαρχος Νάνσυ Καπούλα, συνοδευόμενη από συνεργάτες και υποψήφιους του συνδυασμού της.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, διαβάσαμε το σχόλιο του Υποψηφίου για το Τοπικό Συμβούλιο Βόλου, Γιώργου Αγραφιώτη, ο οποίος επισημαίνοντας την αρνητική εικόνα της Αγχιάλου, σημειώνει ότι οι πολίτες, είναι ενεργοί, γνωρίζουν τα προβλήματα και έχουν ανάγκη από διάλογο και συνεργασία προκειμένου να λυθούν!

Όπως επισημαίνει, οι κάτοικοι έφτασαν στο σημείο όπου βρίσκονταν η κυρία Καπούλα και οι συνεργάτες της, μίλησαν για τα προβλήματα, έδωσαν τις δικές του προτάσεις και αποτέλεσαν παράδειγμα μίμησης, για πολλούς ακόμα, που θα πρέπει να πάρουν ενεργό ρόλο σε αυτές τις εκλογές και όχι μόνο, προκειμένου ν αλλάξει η εικόνα της περιοχής τους και να λυθούν τα προβλήματά τους.

Ειδικότερα ο κύριος Αγραφιώτης, στον προσωπικό του λογοριασμό στο Facebοok σημείωσε:

” Μεγάλη προσέλευση στην συγκέντρωση του Βόλος Έξυπνη Πόλη με τη Νάνσυ Καπούλα στη Ν. Αγχίαλο. Αυτό που εξέπληξε θετικά είναι ότι οι συνδημότες μας ήρθαν ενημερωμένοι και με διάθεσή να συζητήσουν πολλά και πολύπλευρα θέματα. Αεροδρόμιο και τουρισμός , καθαριότητα, το λιμανάκι και η εγκατάλειψη του ήταν μόνο λίγα από τα θέματα που αναφέρθηκαν. Υπάρχουν λοιπόν και ανθρωποι που σηκώνονται από τον καναπέ. Ας τους μιμηθούμε και μπράβο στους συντοπίτες μας της Ν. Αγχιάλου! ”

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις