ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η εκπομπή Happy Traveller στο Πήλιο- Δες πότε θα παίξει! (ΦΩΤΟ)

Η εκπομπή Happy Traveller στο Πήλιο- Δες πότε θα παίξει! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Για ακόμα μια φορά η εκπομπή Happy Traveller θα βρεθεί στα μέρη μας και συγκεκριμένα στο Πήλιο. Η εκπομπή σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε στα social media θα προβληθεί στους δέκτες μας και συγκεκριμένα στον ΣΚΑΙ στις 7 Ιανουαρίου, στις 17:45.

Δείτε την ανακοίνωση:

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ HAPPY TRAVELLER ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ

Αυτήν την εβδομάδα πάμε στο Πήλιο για ένα χειμερινό Happy Traveller στο βουνό των Κεντάυρων!

Θα περάσουμε από τον αγαπημένο μας Πήλιο όπου θα συναντήσουμε καλούς μας φίλους, τους Tech It Serious και τον Τιμολέων Διαμαντή. Αφού μας μυήσουν στα μυστικά των τσιπουρομεζέδων θα ανηφορήσουμε για το εμβληματικό Πήλιο.

Θα μείνουμε στον ψηλότερο οικισμό του βουνού, στα Χάνια και θα εξερευνήσουμε την δυτική πλευρά του βουνού. (Το ανατολικό Πήλιο το είχαμε εξερευνήσει παλαιότερα καλοκαιρινή περίοδο).

Αυτήν την φορά θα δούμε το κεφαλοχώρι τη Ζαγορά, την πανέμορφη Μακρυνίτσα και την ιστορική Δράκεια. Θα κάνουμε Snowboard στο χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου, Θα παίξουμε οικογενειακώς στα χιόνια, από όπου βλέπεις και Παγασητικό κόλπο αλλά και Αιγαίο πέλαγος. Θα περιπλανηθούμε σε μονοπάτια, σε βουνοπλαγιές και στα γραφικά σοκάκια των παραδοσιακών πετρόκτιστων οικισμών.

Θα μιλήσουμε με ντόπιους, θα δοκιμάσουμε τοπικές γεύσεις και θα θαυμάσουμε την απέραντη φυσική ομορφιά του βουνού που κλέβει την καρδιά κάθε ταξιδιώτη!

Χειμερινό Happy Traveller στο Πήλιο.

Το Σάββατο 7/1 στις 17:45 στον ΣΚΑΙ

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις