ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Βολιώτισσα που όλοι αγαπάμε πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτική διαφήμιση- Δες!

Βολιώτισσα που όλοι αγαπάμε πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτική διαφήμιση- Δες!

Newsroom

Έχουν περάσει 2 χρόνια περίπου απ όταν ήδα για πρώτη φορά αυτή την διαφήμιση. Βλέποντας την ξανά, 2 χρόνια μετά ένιωσα την ίδια συγκίνηση και είχα πάλι ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη!

Το κασέρι “Λεβέτι” διάλεξε για πρωταγωνιστές της πανελλαδική τους τηλεοπτικής διαφήμισης, ένα δικό μας, πέρα για πέρα παραδοσιακό τσιπουράδικο, με πρωταγωνίστρια την ψυχή του μαγαζιού, την αγαπημένη σε όλους μας, κυρία Μαρίνα!

Ειδικότερα, για όσους δεν γνωρίζουν:

Στη Νέα Ιωνία του Βόλου – Μαγνησίας 13 – υπάρχει ένα παραδοσιακό τσιπουράδικο αληθινός θησαυρός! Κοινό μυστικό για τους λάτρεις του είδους. Τι μυστικό δηλαδή αφού η φήμη του συνεχώς εξαπλώνεται κυριολεκτικά από στόμα σε στόμα!

Κάπως έτσι εξ άλλου το ανακαλύψαμε κι εμείς. Εμβληματική φιγούρα του μαγαζιού η κυρία Μαρίνα. Μια ευγενική οικοδέσποινα, πραγματική αρχόντισσα, την ομορφιά και την κορμαστασιά της οποίας έχει σεβαστεί απόλυτα ο χρόνος. Μπαινοβγαίνει στην κουζίνα επιβλέποντας την εκτέλεση των συνταγών από τον γιό της τον Αποστόλη, ο οποίος έχει πάρει πλέον την ευθύνη του μαγαζιού αλλά και το μαγειρικό της ταλέντο! Εδώ ισχύει απόλυτα το: “με όποιο δάσκαλο καθίσεις…”.

“Η Μαρίνα” ακολουθεί την παράδοση που θέλει το τσίπουρο συνοδεία ψαριού! Έμβλημά της το τρίπτυχο: Ξινό – Αλμυρό – Θαλασσινό! Εδώ θα απολαύσεις συνταγές γευστικές,σπιτικές, ποιοτικές, μοναδικές. Μαγειρευτοί μεζέδες που δεν χορταίνεις.

Ολόφρεσκο μικρό ψαράκι από τα καϊκια του Βόλου. Παλαμίδα γούνα αλλά και μαγειρεμένη με πράσο. Παστουρμά με αυγά. Καραβίδες με μανέστρα. Χταπόδι με πράσο. Σουπιά ψητή. Πατάτα ψητή. Κοπανιστή καυτερή. Τσίπουρο δικό τους. Πεντανόστιμα κεφτεδάκια αλλά και κάτι μοναδικό, μια γαστρονομική έμπνευση του Αποστόλη που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις: Κασέρι Λεβέτι με παστουρμά! Ένας εξαιρετικός μεζές! Μια γεύση που δύσκολα ξεχνιέται.

Εκείνο όμως που επίσης θα θυμάσαι για καιρό είναι η απλότητα, το ήθος, η περιποίηση, η εγκαρδιότητα, η ζεστασιά της φιλοξενίας την οποία απλόχερα προσφέρουν η κυρία Μαρίνα και o εξωστρεφής Αποστόλης!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις