ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η ήρεμη δύναμη που προτιμά τις πράξεις από τα λόγια, την κουρτίνα από τα φλας…

Η ήρεμη δύναμη που προτιμά τις πράξεις από τα λόγια, την κουρτίνα από τα φλας…

Newsroom

Καθημερινά συνομιλώ με πολύ κόσμο, σε κάθε συνοικία, σε κάθε γωνιά της πόλης.

Έχω εικόνα για το τι γίνεται, ποια θέματα υπάρχουν, σε ποια δίνονται λύσεις, ποια παραμένουν, ποιοι βρέθηκαν κοντά τους και το τι έκαναν.

Εχω πραγματική εικόνα και όχι αυτή που θέλει ο καθένας να μας “πουλήσει” από τα social media.

Και αν αξίζει ένα μπράβο σε κάποιους, πραγματικό και από καρδιάς, είναι ειδικότερα σε αυτούς που προσφέρθηκαν, που βρέθηκαν δίπλα στον κόσμο που τις τελευταίες μέρες δοκιμάζεται, που ενίσχυσαν οικογένειες, που έδωσαν τον εαυτό τους, που ξενύχτησαν, που έγιναν μούσκεμα, που πάλεψαν ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ καμία τέτοια εικόνα τους….

Και αυτό ξέρετε, το έκαναν μόνο όσοι ξέχασαν μέσα στη μάχη ότι ήταν υποψήφιοι, γιατί υπερίσχυσε η ανθρωπιά και η άδολη ανάγκη της προσφοράς. Όμως πρέπει να μπαίνουν και τα πράγματα στην θέση τους και κάποια πράγματα να λέγονται δημόσια γιατί δυστυχώς ο κόσμος κρίνει μόνο απ όσα βλέπει και δεν έχει την δυνατότητα να γνωρίζει όλα όσα πραγματικά γίνονται.

Ένα από τα ονόματα που άκουγα συχνά στα τηλέφωνα και διάβαζα στα μηνύματα που μου έστελναν πολίτες, ήταν αυτό του Αντιδημάρχου Πολεοδομικού Σχεδιασμού κυρίου Άρη Σαββάκη.

Μάλιστα μου έκανε εντύπωση, που άνθρωπος συγκεκριμένου συλλόγου, που δεν αναφέρω για ευνόητους λόγους μου είπε, πως ο κύριος Σαββάκης αφού προσέφερε όσα προσέφερε, ζήτησε να μη δημοσιοποιηθεί κάτι, άλλωστε πάντα στεκόταν αρωγός κάθε προσπάθειας και δεν ήθελε να φανεί ότι προσέφερε προεκλογικά ή πως ήθελε να εκμεταλλευτεί κάποια κατάσταση.

Συγνώμη κύριε Σαββάκη που σας το χαλάω, αλλά όλοι γνωριζόμαστε σε αυτή την πόλη και ξέρουμε πως σιωπηλά και διακριτικά, όπως ορίζει η προσωπικότητά που έχετε επιδείξει όλα τα τελευταία χρόνια, δίνετε συνεχώς και αδιαλείπτως όπου μπορείτε, ότι μπορείτε, ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ σε όσους το αξίζουν, γιατί υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, που θυμήθηκαν τώρα να δώσουν ή να φανούν λόγω εκλογών!!!!!!!

Θεωρώ, ότι το να κρύβεις όσα από την ψυχή προσφέρεις και να μη τα προωθείς τόσο ως υποψήφιος, όσο και ως Δημοσογράφος εφόσον τα γνωρίζεις, ενισχύει τις προεκλογικές φωτοβολίδες και αδικεί ανθρώπους όπως εσείς. Στο κάτω κάτω της γραφής όλοι γνωριζόμαστε σε αυτή την πόλη.

Ο κύριος Σαββάκης ανήκει στο “παλαίμαχο” προσωπικό της δημοτικής ομάδας του Α.Μπέου. Ήταν μαζί του από τις πρώτες εκλογές και ήταν αυτή η πρώτη υποψηφιότητα της ζωής του και μάλιστα πετυχημένη, αφού κατόρθωσε να εκλεγεί και να εκλεγεί ξανά και στις επόμενες εκλογές, αυξάνοντας την δυναμική του.

Διαφέρει στα σημεία από συνυποψηφίους του, αφού ξεχωρίζει με την διακριτικότητα του, τον ήρεμο λόγο του, την αποστασιοποιημένη του στάση από τα media και τον εντυπωσιασμό, από τις ίσες αποστάσεις που κρατά και τον τρόπο που έχει καταφέρει να μην έρθει ποτέ σε σύγκρουση με κανέναν, αλλά ταυτόχρονα να είναι σήμερα στη θέση, να μιλήσει για δεκάδες παρεμβάσεις του και μάλιστα σημαντικές, απ όλες τις θέσεις ευθύνης που του έχει εμπιστευτεί όλα αυτά τα χρόνια ο Αχιλλέας Μπέος.

Καθηγητής και επιχειρηματίας, φαίνεται πως και στην πολιτική κατόρθωσε να πάρει μαζί του την ηρεμία, την πραότητα και την ενσυναίσθηση του δασκάλου, αλλά και την δυναμικότητα, την μαχητικότητα, την ανάληψη της ευθύνης και των πρωτοβουλιών, αλλά και την λήψη άμεσων αποφάσεων, του επιχειρηματία.

Καλή επιτυχία στον ικανό και άξιο Άρη Σαββάκη.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις