ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Βραβεύτηκε η δική μας Ελένη Παπαθανασίου!

Βραβεύτηκε η δική μας Ελένη Παπαθανασίου!

Δώρα Μιχαήλ

Η Ελένη Παπαθανασίου είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος, με πολλά ενδιαφέροντα, πολλά ταλέντα και κυρίως ένας άνθρωπος της δημιουργίας, της προσφοράς και της εξέλιξης. Είναι από τις λίγες γυναίκες που για εμένα αποτελούν πρότυπο και με μεγάλη χαρά διάβασα για την βράβευση της από τον Σύνδεσμο Ελλήνων προπονητών καλαθοσφαίρισης !

Η Ελένη για την βράβευση της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook δήλωσε τα εξής:

” Μια εξαιρετική τιμή μου επιφύλαξε χθες βράδυ στη Θεσσαλονίκη ο Σύνδεσμος Ελλήνων προπονητών καλαθοσφαίρισης. Το να σε βραβεύει, ανάμεσα σε εξέχουσες προσωπικότητες του ελληνικού μπάσκετ ο πρόεδρος, ο εμβληματικός αρχηγός Παναγιώτης Γιαννάκης και τα μέλη της Διοίκησης του ΣΕΠΚ, αναμφίβολα είναι μια ξεχωριστή τιμή. Μια τιμή που θεωρώ πως αντανακλά σε όλους τους προπονητές της ελληνικής περιφέρειας, μα κυρίως στις γυναίκες προπονήτριες που δίνουν τον δικό τους αγώνα για καταξίωση στο ελληνικό μπάσκετ.
Ευχαριστώ από καρδιάς λοιπόν τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον ΣΕΠΚ για τη χθεσινή διάκριση, την αναγνώριση της 40χρονης παρουσία μου στο ελληνικό και στο βολιώτικο μπάσκετ.
Ευχαριστώ τους προπονητές Nikos Mentilidis και Παναγιώτη Βαφειάδη που με πίστεψαν και με έφεραν στις Εθνικές ομάδες και ιδιαίτερα στην Εθνική ομάδα νεανίδων με την οποία γνώρισα μεγάλες Ευρωπαϊκές στιγμές και διακρίσεις. Ευχαριστώ τον Γιώργο Δεληκούρα που μαζί χτίσαμε τον μεγάλο Ευρωπαίο Ολυμπιακό Βόλου. Ευχαριστώ όλες τις αθλήτριες των εθνικών ομάδων, μα και της υπέροχης ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου που γράψαμε ιστορία στην Ευρώπη. Επίσης τις δεκάδες αθλήτριες και τους αθλητές που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια στο παρκέ. Σε όλες και όλους αυτούς ανήκει η χθεσινή μου διάκριση.
Μαζί με τον άντρα μου Apostolos Apostolakis, την καλή φίλη-προπονήτρια Anna Christou, τον Βολιώτη προπονητή Λάμπρο Πρέκα (βραβεύτηκε επίσης γιατί πέρυσι ανέβασε τη Νίκη Βόλου στη Β’ Εθνική) τον γιατρό των εθνικών ομάδων Κώστα Παρίση, μαζί με την ελίτ των Ελλήνων προπονητών, ζήσαμε μια ξεχωριστή βραδιά που θα μείνει με ανεξίτηλα γράμματα χαραγμένη στο αλφαβητάρι των λατρεμένων μου αναμνήσεων… ”

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις