ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Έχουμε την καλύτερη Αστυνομική Διεύθυνση!

Έχουμε την καλύτερη Αστυνομική Διεύθυνση!

Δώρα Μιχαήλ

Τυχεροί. Ναι είμαστε τυχεροί, γιατί έχουμε την καλύτερη Αστυνομική Διεύθυνση!

Σαν Βολιώτισσα νιώθω ασφαλής, αλλά και περήφανη για τους Αστυνομικούς μας!

Νιώθεις ανασφάλεια στον Βόλο;

Δεν γίνεται!

Δεν είναι μόνο οι συχνές περιπολίες ή ότι η εγκληματικότητα παρά τους δύσκολους καιρούς δεν έχει αυξηθεί, αντίθετα έχει περιοριστεί, είναι που σε κάνουν να νιώθεις σημαντικός.

Αυτή την Αστυνομία έχουμε και αυτή μας αξίζει!

Ακούω καιρό σχόλια συμπολιτών μας και διαπιστώνω, ότι όλοι είμαστε ευχαριστημένοι και νομίζω πως ναι, κάποιος έπρεπε να το πει δημόσια!

Αυτοί οι άνθρωποι βάζουν καθημερινά σε κίνδυνο την ζωή τους, δουλεύουν υπό αντίξοες συνθήκες, με μισθούς μικρότερους, αν και θα έπρεπε να είναι από τους καλύτερα αμειβόμενους και όμως συνεχίζουν να βάζουν το καθήκον πάνω απ όλα!

Ένα πιο μεγάλο μπράβο στα παιδιά της τροχαίας!

Ξέρετε δεν είναι εκεί γα να κόβουν πρόστιμα. Δεν είναι κάτι που τους ικανοποιεί αυτό. Δεν θέλουν να τους βλέπουμε ως “μπαμπούλες”, αλλά ως ανθρώπους που προσπαθούν να μας διαφυλάξουν από μελλοντικά κακά!

Δεν είναι λίγες οι φορές που σταματούν κόσμο μόνο και μόνο για να τους συμβουλέψουν και να τους ενημερώσουν για το τι επιτρέπεται και τι όχι!

Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέποντας νεαρά παιδιά με μηχανάκια και ποδήλατα, τα πλησιάζουν ως άνθρωποι, ως γονείς και μετά ως Αστυνομικοί, για να τους μιλήσουν, για να τους κάνουν να καταλάβουν τον κίνδυνο.

Ναι, στον Βόλο μπορούμε να νιώθουμε ασφάλεια, γιατί έχουμε μερικούς από τους πιο καλούς Αστυνομικούς της χώρας και το λέω με το χέρι στη καρδιά!

Ο Θεός να σας έχει καλά και να σας δίνει δύναμη!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις