ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Έκανε τα αδύνατα, δυνατά ο Γιώργος Τόρης

Έκανε τα αδύνατα, δυνατά ο Γιώργος Τόρης

Newsroom

Ήταν το πρόσωπο των ημερών, χωρίς να είναι…

Όλη η πόλη συζητούσε για την ΔΕΥΑΜΒ και τον Πρόεδρο της Γιώργο Τόρη.

Ο ίδιος με την σοβαρότητα που τον διακρίνει και με αίσθημα ευθύνης, ενώ ήταν το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο, κράτησε σιγή ιχθύος, δουλεύοντας σκληρά και σοβαρά, κάνοντας θόρυβο μόνο μέσα από τις λύσεις που έδινε καθημερινά σε τόσο κρίσιμα ζητήματα!

Ούτε λόγια, ούτε υποσχέσεις, ούτε ανακοινώσεις με βαρύγδουμπες δηλώσεις, υποσχέσεις και ασάφειες.

Έκανε αυτό που ξέρει καλά. Έσκυψε το κεφάλι και έψαξε τρόπους υδροδότησης της κάθε περιοχής ξεχωριστά, έχοντας να λύσει ταυτόχρονα και άλλα μεγαλύτερα και μικρότερα προβλήματα της αρμοδιότητας του σε όλη την πόλη.

Δεν υπήρχε σημείο, περιοχή και στενό που να μη χρειάζεται την παρέμβαση της ΔΕΥΑΜΒ και όλα αυτά έπρεπε να αντιμετωπιστούν με το ίδιο προσωπικό και τα ίδια μηχανήματα, που δουλεύει η επιχείρηση κάτω από φυσιολογικές συνθήκες. Μόνο που εδώ είχαμε να κάνουμε με την μεγαλύτερη καταστροφή που έχει υποστεί ποτέ η πόλη.

Μου είναι ακόμα αδιανόητο, πως ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ, αφού καταστράφηκαν τα πάντα, καταφέραμε και είχαμε νερό τόσο άμεσα. Και μην ακούσω πάλι για πόσιμο και μη πόσιμο νερό, γιατί πραγματικά θα πιστέψω πως υπάρχει πρόβλημα αντίληψης, αφού ακόμα και από άλλες πόλεις, που έβλεπαν εικόνες από μακριά, ο κόσμος δεν το πιστεύει ότι έχουμε νερό, ότι βλέπουμε νερό στις βρύσες μας!!!!!!!!

Νερό που ναι χρησιμοποιούμε στην τουαλέτα μας, που ναι έχουμε για να βράσουμε και να χρησιμοποιήσουμε…

Με ευστροφία, με γρήγορες αποφάσεις κάτω από πιεστικές καταστάσεις, βρέθηκε προσωρινή λύση και αυτά είναι χαρακτηριστικά που θα έπρεπε να έχουν όλοι οι άνθρωποι που ηγούνται και θα ήθελαν να ηγηθούν.

Μόνο όποιος δεν θέλει να δει, μόνο όποιος δεν έζησε αυτό που έγινε στην πόλη, μπορεί να ισχυριστεί το αντίθετο!!!!

Ναι, δεδομένης της κατάστασης, έγιναν τα αδύνατα, δυνατά που μας γεμίζουν σιγουριά, ότι άμεσα θα έχει λυθεί και το όποιο μικρό ή μεγαλύτερο πρόβλημα μπορεί να παραμένει άλυτο.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις