ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μπορεί να σου χαρίσει το πρόσωπο που ονειρεύεσαι! Δες πως…

Μπορεί να σου χαρίσει το πρόσωπο που ονειρεύεσαι! Δες πως…

Δώρα Μιχαήλ

Το δέρμα μας, το πρόσωπό μας, την ομορφιά μας οφείλουμε να την εμπιστευόμαστε σε ανθρώπους μ εμπειρία, γνώσεις, τεχνογνωσία και απτά αποτελέσματα!

Έτσι λοιπόν καταλήγουμε να εμπιστευόμαστε επαγγελματίες της ομορφιάς, που χρόνια τώρα έχουν δώσει δείγματα γραφής και η επαγγελματική τους αξία είναι διαχρονική και πετυχημένη!

Η Παρή Ρέππου και το Votre beaute,μπορούν να σου χαρίσουν άμεσα αποτελέσματα σε ότι και αν σε ταλαιπωρεί! Άλλαξε την εικόνα σου, δυνάμωσε την αυτοπεποίθηση σου και λάμψε!

Μπορείς!

Σήμερα θα μιλήσουμε για θεραπείες προσώπου!

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο στο σώμα μας και είναι υπεύθυνο για πάρα πολλές λειτουργίες, όπως η προστασία μας από διάφορους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Το δέρμα μας αποτελεί την αντανάκλαση της υγείας και της ηλικίας μας. Η ανάλυση του δέρματος μας είναι το πιο σημαντικό βήμα για τη βελτίωση του.

Παρακάτω, μέσα από τις θεραπείες που σας προτείνουμε, μπορείτε να αναζητήσετε και να μάθετε όποια πληροφορία αναζητάτε για το δέρμα σας και την υγεία του.

FRACTIONAL RF
Οι θεραπείες με Fractional RF χρησιμοποιούνται για λείανση του λαιμού και βοηθάνε την υφή του δέρματος, τις ρυτίδες και τη σύσφιξη του δέρματος στο λαιμό. Τα fractional RF προκαλούν κατάλυση στα ανώτερα στρώματα του δέρματος και έχουν ως αποτέλεσμα λιγότερες ρυτίδες και σύσφιξη. Μικρές δέσμες RF εφαρμόζονται το δέρμα, ενώ τμήματα του δέρματος ανάμεσα στις δέσμες μένουν ανέπαφα. Έτσι μειώνεται το πιθανό ρίσκο της θεραπείας λαιμού και είναι πιο ασφαλής για όλες τις περιοχές του προσώπου από ότι τα κλασσικά λέιζερ διοξειδίου άνθρακα.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΔΥΣΧΡΩΜΙΑΣ
Η έντονη δυσχρωμία του δέρματος είναι αποτέλεσμα υπερβολικής παραγωγής και εναπόθεσης μελανίνης από τα μελανοκύτταρα, δηλαδή τα κύτταρα παραγωγής του τόνου (χρώμα) του δέρματος. Ο αριθμός των μελανοκυττάρων καθορίζει το χρώμα του δέρματός μας. Η παραγωγή μελανίνης εξαρτάται από την έκθεσή μας στην ηλιακή ακτινοβολία και είναι ένας φυσικός μηχανισμός προστασίας του δέρματος. Οι πιο σκούρες περιοχές στο δέρμα μας είναι αποτέλεσμα υπερβολικής παραγωγής και απόθεσης μελανίνης.

Επικοινωνία:

Ιάσονος 96 (3ος όροφος)

24210 32205

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις