ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η Παρή, έχει μια θεραπεία, που θα κάνει την ηλικία σου, έναν απλό αριθμό!

Η Παρή, έχει μια θεραπεία, που θα κάνει την ηλικία σου, έναν απλό αριθμό!

Newsroom

Αγαπημένο, πετυχημένο και αποτελεσματικό Votre Beaute…

Ένα Κέντρο Αισθητικής, που έχει δώσει δείγματα γραφής, που καινοτομεί χρόνια τώρα, φέρνοντας στη πόλη μας, με πολύ αγάπη για εμάς τις γυναίκες, επαναστατικές μεθόδους και θεραπείες, που μας οδηγούν στη καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, μα κυρίως ένα Κέντρο Αισθητικής, που σέβεται τη κάθε γυναίκα, τις προτείνει αυτά ακριβώς που χρειάζεται ανάλογα με τις ανάγκες της και την προστατεύει αποτρέποντας της από λάθος επιλογές!

Γι’ αυτούς είσαι πάνω απ όλα άνθρωπος και όχι χρήμα. Γι αυτούς είσαι η κινητή τους διαφήμιση. Μαζί σου θέλουν σχέσεις εμπιστοσύνης. Μακροχρόνια συνεργασία και όχι εφήμερη. Γι αυτό ναι, αξίζει να τους εμπιστευτείς!

Θες και εσύ να λάμψεις; Θες και για εσένα η ηλικία σου να είναι ένας απλός αριθμός στη ταυτότητά σου;

Εκεί μπορούν να στο υποσχεθούν. Μπορούν να το κάνουν πράξη!

Quick Refresher…μια θεραπεία, που πρέπει να δοκιμάσεις!

Αν το δέρμα μιλούσε, θα έλεγε ευχαριστώ…

Μία νέα επαναστατική θεραπεία προσώπου που υπόσχεται πολλά με την βοήθεια της Ρετινόλης σε συνδιασμό με την μη ενέσιμη Μεσοθεραπεία.

Μπορεί η ρετινόλη να μας βοηθάει εσωτερικά αλλά είναι κυρίως γνωστή για την εξωτερική βοήθειά της και συγκεκριμένα για την ικανότητά της να επουλώνει και δυναμώνει το δέρμα. Γι’ αυτό χρησιμοποιείται τόσο σε προϊόντα κατά της ακμής όσο και σε προϊόντα με αντιγηραντική δράση. Πώς δρα όμως και καταφέρνει να μεταμορφώνει την επιδερμίδα μας; Είναι απλό: όταν η ρετινόλη έρχεται σε επαφή με τα ένζυμα της επιδερμίδας, το σώμα τη μετατρέπει σε ρετινοϊκό οξύ, δηλαδή την ενεργό μορφή της βιταμίνης Α,αναζωογονεί την επιδερμίδα, απαλύνει τις δυσχρωμίες, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.. Το ρετινοϊκό οξύ με τη σειρά του αυξάνει την ανανέωση των κυττάρων, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, μειώνει τις δυσχρωμίες και κρατά το δέρμα ενυδατωμένο και λαμπερό.Σε συνδιασμό με την μη ενέσιμη Μεσοθεραπεία τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλλας εφαρμογή.

Η μεσοθεραπεία είναι μια επαναστατική μέθοδος για την αντιμετώπιση αισθητικών προβλημάτων, όπως ρυτίδες, χαλάρωση του δέρματος, που εφαρμόζεται με άριστα αποτελέσματα. Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι ένα σύστημα διαδερμικής μεταφοράς μικροποσοτήτων δραστικών ουσιών από βιταμίνες, ενυδατικά και αντιοξειδωτικά συστατικά.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 24210-32205.
VOTRE BEAUTE / ΙΑΣΟΝΟΣ 96 / 3ος ΟΡΟΦΟΣ.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις