ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η Παρή μας είπε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την ομορφιά!

Η Παρή μας είπε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την ομορφιά!

Δώρα Μιχαήλ

Μπαίνοντας στο Votre Beaute στην Ιάσονος 96, νιώθεις πάντα πως μπαίνεις στο σπίτι σου! Όταν δε συναντήσεις την ιδιοκτήτρια, πτυχιούχο Αισθητικό Παρή Ρέππου θα νιώσεις αμέσως εμπιστοσύνη.

Με πετυχημένη πορεία δεκαετιών στο χώρο της ομορφιάς, με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που χρειάζεται να έχει κανείς για να τον εμπιστευτείς, θα σε συμβουλέψει ανάλογα με τις ανάγκες σου αλλά να ξέρεις δε θα σου χαριστεί. Αν θεωρήσει ότι αυτό που θες να κάνεις δεν είναι για εσένα ή σε βάζει σε κίνδυνο, δε θα σε αναλάβει αφού είναι γνωστό ότι πάνω από τα χρήματα, βάζει τον παράγοντα άνθρωπο και γι αυτο κατάφερε και πρωταγωνιστεί ασταμάτητα εδώ και χρόνια.

Συναντήσαμε την Παρή για να μάθουμε περισσότερα γι αυτή, για τη δουλειά της και φυσικά για τις…προσφορές της!!!

1 Το Κέντρο Votre Beaute είναι πολύ γνωστό όχι μόνο στο Βόλο αλλά και στον Αλμυρό , στην Αγχίαλο ακόμη και στις Σποράδες και γενικά το όνομά σου στο κλάδο της ομορφιάς. Πόσα χρόνια ασχολείσαι και που οφείλεται πιστεύεις η διαχρονικότητά σου;

Ασχολούμαι πολλά χρόνια με το επάγγελμα της αισθητικού αλλά εδώ και 24 χρόνια διατηρώ Κέντρο Αισθητικής με παροχές που αφορούν θεραπείες σε προβλήματα σώματος , κυτταρίτιδας, αντιγήρανσης προσώπου, μεσοθεραπεία, αποτρίχωση με IPL με γρήγορα και μόνιμα αποτελέσματα. Δεν υπάρχει καμία μαγική συνταγή για την πολυετή διάρκειά μου, απλά αγαπώ πολύ τον άνθρωπο και προσπαθώ να του προσφέρω την καλύτερη λύση με υπομονή και ειλικρίνεια. Δηλαδή σε κάθε περιστατικό προτείνω μόνο αυτό που χρειάζεται χτίζοντας έτσι σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου.

2.Τα τελευταία χρόνια παρατηρούνται άνθρωποι που δεν είναι εξειδικευμένοι στο χώρο της Αισθητικής και έχουν δημιουργήσει προβλήματα σε διάφορες περιπτώσεις π.χ. αποτρίχωσης αλλά και προσώπου. Τι γνώμη έχεις;

Η γνώμη μου είναι ότι ο καταναλωτής πρέπει να προσέχει ότι το Κέντρο Αισθητικής που απευθύνεται πρέπει να έχει το Σήμα του Συλλόγου μας που δηλώνει τη νομιμότητα του χώρου. Δυστυχώς έχουν έρθει στο Κέντρο μου άτομα, μετά από επισκέψεις σε μη εξειδικευμένους χώρους «Αισθητικής», με προβλήματα (ιδιαίτερα στο πρόσωπο) και εμείς προσπαθούμε να διορθώσουμε τις βλάβες και να επαναφέρουμε την υγεία του δέρματος. Λυπάμαι ειλικρινά για την εκμετάλλευση που υπάρχει στο χώρο της Αισθητικής. Αρκετοί ξεκινάνε να κάνουν μανικιούρ –πεντικιούρ, στη συνέχεια προσθέτουν στις υπηρεσίες τους αποτρίχωση και σιγά-σιγά κάποιο χαλαρωτικό μασάζ ή και κάποια περιποίηση προσώπου, χωρίς την απαιτούμενη άδεια, με γνώμονα ΜΟΝΟ το εμπορικό κέρδος. Εμείς Δώρα προσπαθούμε να ενημερώνουμε το αγοραστικό κοινό ώστε να ζητάνε επίμονα το σήμα νομιμότητας και λειτουργίας του χώρου αλλά και να γνωρίζουν που να απευθύνονται σε κάθε περίπτωση. Για παράδειγμα δεν θα έρθουν στο χώρο μου για να τους αφαιρέσω τον σπίλο (την γνωστή μας ελιά) αλλά θα πάνε στο γιατρό, όπως επίσης δεν θα πάνε στο γιατρό να κάνουν ριζική αποτρίχωση αλλά σε Διπλωματούχο Αισθητικό.

3.Ασχολείσαι πολλά χρόνια με την μέθοδο της Gernetic International και απ’ ότι έμαθα σημαίνει «Η γεροντολογία στην υπηρεσία της Αισθητικής». Θα ήθελα να ρωτήσω αν η Gernetic απευθύνεται σε ώριμες ηλικίες και αν ένα άτομο στην ηλικία των 20-25 ετών χρειάζεται περιποίηση;

Η Gernetic είναι μια παγκοσμίως γνωστή μέθοδος που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και τα αποτελέσματα είναι εμφανή, ανάλογα βέβαια με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Στις ηλικίες 20 – 25 δίνουμε λύσεις σε παρουσία ακμής ή σε διαταραχή του PH του δέρματος λόγω έλλειψης υγρασίας. Επίσης σε αυτές τις ηλικίες πιθανά να χρειάζονται ένα βαθύ καθαρισμό για εξαγωγή σμήγματος ή ενυδάτωση με ταυτόχρονη σωστή καλλυντική φροντίδα στο σπίτι. Όλα προτείνονται ανάλογα με τις ανάγκες τους και βέβαια μια καλή αρχή για την σωστή περιποίηση ξεκινάει οπωσδήποτε από αυτή την ηλικία.

4. Λόγω της οικονομικής κρίσης που ζούμε τα τελευταία χρόνια αναρωτιέμαι αν οι γυναίκες συνεχίζουν να περιποιούνται και προσέχουν τον εαυτό τους.

Φυσικά !!! Η αισθητική περιποίηση δεν είναι πολυτέλεια, κάθε άλλο, είναι εσωτερική μας ανάγκη να νιώθουμε καλυτέρα με τον εαυτό μας και με το περιβάλλον μας. Η σύγχρονη γυναίκα στηρίζει τον εαυτό της ώστε να έχει εξωτερική εμφάνιση και εσωτερική ευεξία ανεξάρτητα από την οικονομική κρίση. Όταν νιώθουμε καλά με το σώμα μας, περνάμε για παράδειγμα την φάση της εμμηνόπαυσης σχεδόν ανώδυνα διατηρώντας ένα πρόσωπο λαμπερό και υγιές. Σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές μας και τις ειδικές προσφορές μας, κάθε Τρίτη έχουμε το Happy Day, σε βαθύ καθαρισμό, αποτρίχωση αλλά και προνομιακά πακέτα αδυνατίσματος προσπαθούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις παροχές που έχουν ανάγκη, έστω και μέσα στην κρίση.

5.Ποια τμήματα λειτουργούν στο χώρο σου;

Τμήμα προσώπου που περιλαμβάνει ειδικές θεραπείες για σύσφιξη, περίγραμμα προσώπου, μη επεμβατική μεσοθεραπεία είτε με Dermapen, ραδιοσυχνότητες για πρόσωπο, Hydradermie για full ενυδάτωση. Στο τμήμα σώματος εφαρμόζουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας όπως Cavitation ή RF ενδοδερμολογία. Προσθέσαμε και τμήμα Spa Therapy με πολλά είδη ολιστικά μασάζ και hot stones. Κλασσικά το τμήμα Αποτρίχωσης για όλο το σώμα με IPL (μόνιμη αποτρίχωση) καθώς και ριζική αποτρίχωση. Για πιο λεπτομερείς και συγκεκριμένες πληροφορίες μπορείτε να πληκτρολογήστε την διεύθυνσή μας www.votrebeaute.com.gr.

6.Τι σημαίνει για σένα να είσαι Αισθητικός;

Θα σου απαντήσω με μία φράση αγαπημένης καθηγήτριάς μου : «Η Ομορφιά είναι ένα διαβατήριο ζωής και εμείς το μέσο για αυτό τον προορισμό».
βοτ

βοτ2

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις