ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δωράκι; Μασάζ, μπότοξ και θεραπείες προσώπου από 12 ευρώ!

Δωράκι; Μασάζ, μπότοξ και θεραπείες προσώπου από 12 ευρώ!

Newsroom

Κορίτσια μου, ποιός είπε ότι χρειάζεστε πολλά λεφτά για να νιώσετε την απόλυτη χαλάρωση ή για να δείτε το πρόσωπο σας να λάμπει και τις ρυτίδες να εξαφανίζονται;;;

Δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει ή μάλλον γνώση!

Γνωρίζατε ότι στο Κέντρο Ευεξίας και Κυτταρικής Αναζωογόνησης του Βόλου, μπορείτε να κάνετε μασάζ 40 λεπτών με 15 λεπτά;

Γνωρίζατε ότι με 12 ευρώ μπορείτε να κάνετε φυσικό μπότοξ με άμεσα ορατά αποτελέσματα;

Άμεσα αποτελέσματα, σε τιμές…ακαταμάχητες, γιατί όλες μας πρέπει να έχουμε δικαίωμα στην ομορφιά και εκεί μας σκέφτονται και μας δίνουν τη δυνατότητα να λάμψουμε, με ελάχιστα χρήματα!

Αγόρασε δωροκάρτες, για τις φίλες σου ή τους συγγενείς σου, ακόμα και για τον άντρα σου, αφού φιλοξενούν θεραπείες αποκλειστικά για άντρες ή ακόμα καλύτερα κάνε το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό σου!

Να σας πω το καλύτερο; Κλείστε ραντεβού για 6 μασάζ, είτε με πέτρες, είτε με χέρια, είτε με έλαια ή όποιο άλλο μασάζ θέλετε εσείς και πληρώστε και για τα 6 μόνο 60 ευρώ!!!!

Τέλος, με το χέρι στη κάρδια, δοκιμάστε οπωσδήποτε το μπότοξ της Ανατολής, όσες το έκαναν, έχουν απλά…άλλο πρόσωπο! Το είδα με τα μάτια μου και σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Περισσότερα για τις υπηρεσίες εδώ: https://www.facebook.com/kentroeveksias/

Θα τους βρείτε Κ.Καρτάλη με Τάκη Οικονομάκη.
Τηλέφωνο: 2421 076209

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις