ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Διάλεξε το σωστό κόκκινο χρώμα και εντυπωσίασε! Δες πως…

Διάλεξε το σωστό κόκκινο χρώμα και εντυπωσίασε! Δες πως…

Δώρα Μιχαήλ

Επειδή η Maria Dai, από το Κομμωτήριο Via Capelli, ειδική στη χρώμα, έχει γράψει για τα ξανθά μαλλιά και τα καστανά και εσείς οι κοκκινομάλλες μας κάνατε παράπονα, της ζητήσαμε αυτή τη φορά να μας γράψει για εσάς!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα ή έχετε ερωτήσεις θα τη βρείτε στο κομμωτήριο της, στη Σωκράτους, μεταξύ της Καρτάλη και της Τοπάλη!

Τηλέφωνο: 24210 31003!

Κόκκινο το Χρωμα του πάθους και της λαγνείας .

Τα κόκκινα μαλλιά είναι ένα παιχνίδι πρόκλησης και prestige .

Οι κοκκινομάλλες είναι συχνά όχι μόνο όμορφες ,αλλά και η ομορφιά τους υποδηλώνει λαγνεία και κίνδυνο .

Οι γυναίκες που έχουν στα μαλλιά τους αποχρώσεις του κόκκινου και του χαλκού είναι σαν να φοράν μια τιάρα από ρουμπίνια .
Κοινώς είναι η αρχέγονη γυναίκα Fam Fatale

Είναι μόνο αυτό ;;;;

ΟΧΙ!

Υπάρχουν και άλλες αποχρώσεις του ιριζε κόκκινο , του κρασιού ,που κάνουν τις κύριες να δείχνουν σεμνές σαν ένα μπουμπούκι από μυρωδάτο τριαντάφυλλο και αλλωτε γλυκές σαν μια κρέμα φράουλας .

Μπορεί να είναι και ένα πυρόξανθο με έντονες χάλκινες αντιθέσεις σαν ένα καυτό καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα που σε ταξιδεύει σε ένα ερωτικο μαράζι .

Αν το Χρωμα της επιδερμίδας σου είναι λευκή και έχει βερικοκι αποχρώσεις η έχεις λεπτές φακίδες μπορείς να είσαι η βασίλισσα του χαλκού και του ρουμπίνι .

Έχεις ανοιχτόχρωμα μάτια πράσινα ,μπλε ,τότε απογείωσε την εμφάνιση σου με με αποχρώσεις του μελιού , του strawberry ?,του peache,

Όταν μιλάμε για κόκκινα μαλλιά αναφερόμαστε σε ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων από ένα ζεστό καστανό κοκκινωπό έως έντονες χάλκινες ronzegold και peaches ιριδιζουσες διαβαθμίσεις .

Παλιά χρειαζόταν να κάνουμε ξανοιγμα η ντεμακιγιαζ στα μαλλιά και μετά τα να βάψουμε .

Ωστόσο χάρη στις νέες τεχνολογίες όπως (π.χ)ODS από την Inoa της L’Oréal Professionnel μας επιτρέπει να έχουμε ένταση και βάθος σε πλούσια γκάμα αποχρώσεων με ιριδίζον ρεφλε .

Τώρα πλέον χάρη στις νέες τεχνολογίες και καινοτομίες που μας παρέχουν τα εξιδικευμενα επαγγελματικά προϊόντα σε συνδυασμό με τις διάφορες τεχνικές σε συνδυασμό με την σωστή επαγγελματική διάγνωση μας κάνουν να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία χρώματος με υπηρεσίες υπεροχής μέσα σε ένα ποιστοποιημενο κομμωτήριο χρώματος .

Όλα τα μαλλιά έχουν την δίκη τους μοναδική ιστορία και εμείς σαν ειδικοί master color specialist την ακούμε και κάνουμε την επυθιμια σας και όνειρο σας πράξη .

Μαγνήτισε τα βλέμμα και διεκδίκησε με την παρουσία σου την προσοχή αλλά και τον θαυμασμό …

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ!!!!!!!

μαλλια

μαλλια2

μαλλια3

μαλλια4

μαρια

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις