ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μοιράσου το μήνυμα: «Τώρα ξέρεις, τώρα μπορείς, stop aids!»

Μοιράσου το μήνυμα: «Τώρα ξέρεις, τώρα μπορείς, stop aids!»

Ελισάβετ Τσάπου

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΔΕΛΤΑ, έχει στόχο του την άριστη κατάρτιση των σπουδαστών και συνάμα την καλλιέργεια παιδείας στο σύνολο της σπουδαστικής κοινότητας.Έχει θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο κομμάτι των δραστηριοτήτων του, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και υποστηρίζοντας δράσεις φορέων προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

SKG GAMIFICATION

Με αφορμή την ημέρα κατά του AIDS, που τιμάται κάθε χρόνο την 1η Δεκεμβρίου, o τομέας υγείας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, σε συνεργασία με το Κέντρο Ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), διοργανώνει δράση ευαισθητοποιήσης και ενημέρωσης του κοινού, με σύνθημα «Τώρα ξέρεις, τώρα μπορείς, STOP AIDS».

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου και ώρα 10.30 μμ, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας σας προσκαλεί στις εγκαταστάσεις του για να μεταδώσετε κι εσείς το μήνυμα μαζί με όλους τους σπουδαστές!

Το πρόγραμμα της ημερίδας θα έχει ως εξής:

  • Οι σπουδαστές του τομέα Υγείας θα μας περιμένουν στην είσοδο του κτιρίου, Ιπποκράτους 22, για να μας ενημερώσουν και να διανείμουν το σχετικό υλικό που έχουν ετοιμάσει.
  • Θα ακολουθήσει Ιατρική ενημέρωση προς το κοινό, από τον κ. Εμμανουήλ Μαθιουλάκη, Δρ. Μοριακής Ιατρικής και Κλινικής Φυσιολογίας στο αμφιθέατρο της σχολής,
  • Έπειτα, θα πραγματοποιηθεί διαδραστική ομιλία από τον κ. Ηλία Λιάντη, Ψυχολόγο Msc, ΚΕΕΛΠΝΟ.

Στην είσοδο του κτιρίου θα προμηθευτείτε το διακριτικό σύμβολο κατά του AIDS, το οποίο επιμελήθηκαν οι σπουδαστές της ειδικότητας των παιδαγωγικών!

Το event της εκδήλωσης στο facebook: https://www.facebook.com/events/1912403009077342/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις