ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αυστηρότερο πλαίσιο για τις εξόδους των πολιτών- Τι περιλαμβάνει

Αυστηρότερο πλαίσιο για τις εξόδους των πολιτών- Τι περιλαμβάνει

Newsroom

Αυστηροποίηση του πλαισίου για τις εξόδους των πολιτών από τις οικίες τους, εξετάζει η κυβέρνηση, όπως τόνισε στον ΣΚΑΙ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Η πλειοψηφία των πολιτών έχει περιορίσει τις μετακινήσεις, αλλά υπάρχουν κι αυτοί που βγαίνουν πολλές φορές την ημέρα μόνο και μόνο για βόλτα. Παίρνουν έναν καφέ και περιφέρονται.

Για την κυβέρνηση αυτές είναι άσκοπες μετακινήσεις, που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να δημιουργούν και προβλήματα, όπως για παράδειγμα στην παραλία Θεσσαλονίκης που τα απογεύματα παρατηρείται… κοσμοπλημμύρα.

Όπως ανέφερε λοιπόν ο κ. Πέτσας το νέο σχέδιο περιλαμβάνει ένα καθορισμένο χρονικό όριο επιστροφής από τη στιγμή που ο πολίτης θα στείλει μήνυμα στο 13033.

Το έντυπο δεν είναι για να το χρησιμοποιήσουμε 6 φορές την ημέρα τόνισε παράλληλα ο κ. Πέτσας και πρόσθεσε ότι η υπερβολική χρήση των ωραρίων θα στερήσει στους πολλούς να κάνουν τις βασικές τους μετακινήσεις.

Ξεκαθάρισε ότι φέτος το Πάσχα θα είναι διαφορετικό. «Δεν θα πάμε στο χωριό μας, δεν θα ψήσουμε τον παραδοσιακό οβελία».

Τόνισε ότι δεν πρέπει να επιτρέψουμε να χαλαρώσουν τα μέτρα για τον κορονοίο που φαίνεται πως αποδίδουν.

Σε εμάς επαφίεται να συνεχιστεί το καλό αποτέλεσμα δήλωσε. Οι εξαιρέσεις απομονώνονται, τα πρόστιμα επιβάλλονται, τόνισε ο κος Πέτσας.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις