ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τι μπορεί να σου μάθει η Ζέττα Μακρή σ ένα απόγευμα; Πολλά!

Τι μπορεί να σου μάθει η Ζέττα Μακρή σ ένα απόγευμα; Πολλά!

Δώρα Μιχαήλ

Χθες πέρασα ένα όμορφο απόγευμα. Από αυτά τ απογεύματα, που κάτι σου αφήνουν και τέτοια είναι μόνο αυτά, που περνάς με ξεχωριστούς ανθρώπους, που έχουν κάτι να σου μάθουν!

Ένα απόγευμα, με τη Ζέττα Μακρή!

Μιλήσαμε για τη πολιτική, την φιλία, τις προδοσίες, τις αποτυχίες και τις επιτυχίες, τη σχέση της με τη μητέρα της, αλλά και το πως είναι η ίδια ως μητέρα!

Μετά από 10 χρόνιας εμπειρίας στον χώρο μου, αν με ρωτήσεις, ποιες συνεντεύξεις είναι πετυχημένες, θα σου πω απόλυτα πως είναι αυτές που γίνονται αυθόρμητα με ανθρώπους που χαρακτηρίζονται από αφοπλιστική ειλικρίνεια και δεν φοβούνται να τσαλακωθούν!

Και η Ζέττα Μακρή είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους!

Μια γυναίκα που έχει δώσει πολλές μάχες, που έχει συνδυάσει και συνδυάζει πολλούς ρόλους, που έχει πέσει και έχει σηκωθεί πολλές φορές, μια Voliotisa που κατάφερε να μπει στη Βουλή, ως η πρώτη γυναίκα Βουλευτής της ΝΔ στο Νομό μας και να είναι και η πρώτη υποψήφια γυναίκα Δήμαρχος του Βόλου!

Κουβεντιάσαμε για ώρα και είπαμε πολλά. Στιγμή δεν σταμάτησε να σκεφτεί τι θα πει. Στιγμή δεν μου έβαλε όρια στις ερωτήσεις μου!

Κάναμε μαζί μια ξεχωριστή συνέντευξη, που θ απολαύσετε όλοι και όλες στο πρώτο γυναικείο περιοδικό της πόλης στο Voliotises.gr που έρχεται για να μας αλλάξει τα δεδομένα, μέσα στον μήνα που διανύουμε!

Έχει κανείς να πάρει πολλά μαθήματα από την πρώην Υφυπουργό μας!

Αν όμως εγώ, πρέπει να κρατήσω κάτι, ένα θα σας πω!

Μια είναι η συνταγή της επιτυχίας της: Η πηγαία εξωστρέφεια, η αβίαστη κοινωνικότητα, η πίστη στις δυνάμεις της, η υπομονή και η επιμονή, μα πάνω απ όλα η προσήλωση στις δικές της αρχές.

Με αυτοπεποίθηση και εντιμότητα, κρατώντας αποστάσεις από πάσης φύσεως προδοσίες, κατάφερε να χτίσει δυνατές φιλίες, συμπάθειες και κυρίως ένα άρρηκτο δικό της εκλογικό σώμα!

Και αν πρέπει να πάρεις ένα μάθημα από αυτή: Να είσαι ο υπέροχος εαυτός σου και να έχεις πίστη στις δυνάμεις σου!

Περισσότερη Ζέττα Μακρή, σύντομα…στις οθόνες σας, πιο αποκαλυπτική από ποτέ!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις