ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Tι σημαίνει η σιωπή της Καπούλα για το σεξιστικό ανέκδοτο του Μπέου;

Tι σημαίνει η σιωπή της Καπούλα για το σεξιστικό ανέκδοτο του Μπέου;

Δώρα Μιχαήλ

Σύζυγος υποψηφίου της κυρίας Καπούλα, χθες βράδυ σε γνωστό μαγαζί της πόλης έσκιζε τα ιμάτια της…

Καταφερόταν με πάθος εναντίων του Δημάρχου για το γνωστό πια σε όλη την Ελλάδα “σεξιστικό ανέκδοτο” την ημέρα της γυναίκας!

Και έτσι ειλικρινά κρατήθηκα, να μη πάω στο τραπέζι της να την ρωτήσω: Καλά ο Μπέος το είπε και τον κατακρίνεις, η Καπούλα όμως που είναι, ποιά είναι η θέση της και η τοποθέτησή της ως γυναίκα υποψήφια και μάλιστα υποψήφια Δήμαρχος;

Εκκωφαντική η σιωπή…

Και δεν είναι από αυτές η κυρία Καπούλα… Πριν να είναι υποψήφια Δήμαρχος, έδινε μάχες αξέχαστες εναντίων του Δημάρχου, με δηλώσεις, επιστολές και…κυνηγητό!

Η παρουσία της μαχητική και αισθητή σε όλους, έστω αν και μέχρι σήμερα, είναι πολλοί αυτοί που δεν την ξέρουν και ρωτούν “ποιά είναι αυτή;”!

Την προσπάθεια της για τα πιστεύω της, την έκανε και οφείλουμε να το ομολογήσουμε, αφού χρόνια τώρα σήκωνε μπαϊράκι επανάστασης απέναντι στην Δημοτική Αρχή, όταν άλλοι κρατούσαν διακριτικές ισορροπίες ή αποστάσεις!

Είχε ένα όνειρο, πριν ακόμα αναλάβει την προεδρία του ΤΕΕ, έτσι μαθαίναμε…. Είχε όνειρο να γίνει Δήμαρχος!

Και ξέρετε κάτι; Της βγάζω το καπέλο.

Γιατί;

Γιατί βγήκε μπροστά, γιατί δεν έκανε πίσω, γιατί έδειξε πως οι γυναίκες έχουν κότσια και διεκδικούν τα θέλω και τα όνειρα τους!

Γιατί έβαλε τα γυαλιά σε πολλούς άντρες…

Γιατί τα θέλησε όλα ή τίποτα!

Όμως ενώ θυμόμαστε μια πολύ δυνατή φωνή και μια προσωπικότητα σύγκρουσης απέναντι στην δημοτική αρχή, από τότε που είναι υποψήφια, οι τόνοι έπεσαν…

Και αυτό δε το λέω ξέρετε εγώ, το συζήτησα με αρκετό κόσμο, γιατί απλά μπορεί να ήταν ιδέα μου…αλλά να, που το παρατήρησαν και άλλοι πολλοί!

Που είναι η κυρία Καπούλα, όταν όλα σχεδόν τα πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης αναπαράγουν το ανέκδοτο του Δημάρχου μας;

Ποιός περίμενε από μια γυναίκα Δήμαρχο να μη πάρει θέση, να μη κάνει ένα σχόλιο, όταν όλες οι υπόλοιπες υποψήφιες δυνάμεις το έπραξαν;;;;

Πολύ ωραίο το βιντεάκι που έφτιαξαν για την γιορτή της γυναίκας!

Φρέσκο, σύγχρονο και έξυπνο…

Όμως μπορεί κάποια που θέλει να διεκδικήσει τον Δήμο, ως γυναίκα πολιτικός, να μένει σε ευχές και να μη προχωρά σε απάντηση όλων αυτών που πολεμά και υπενθυμίζει ότι πρέπει ν αλλάξουν η ημέρα της γυναίκας;

Ποιός φταίει;

Ο φίλος μου ο…Κλεισθένης, λέει ότι φταίει αυτός, αλλά εγώ δεν τον πιστεύω! 😉

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις