ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

SOS! Μέσα στη καραντίνα ψωνίζουμε ΜΟΝΟ από ΤΟΠΙΚΑ καταστήματα!

SOS! Μέσα στη καραντίνα ψωνίζουμε ΜΟΝΟ από ΤΟΠΙΚΑ καταστήματα!

Δώρα Μιχαήλ

Είναι αλήθεια πως οι επαγγελματίες μας άργησαν να μπουν στον ψηφιακό κόσμο και από αυτούς που έχουν μπει, δεν παίρνουν όλοι Άριστα 10 στην διαχείριση του!

Όμως όλοι σχεδόν, συνεχίζουν και είναι δίπλα μας είτε μέσω των e-shop τους, είτε με παρουσίαση των προϊόντων τους μέσα από τα social media!

Κάνεις τις παραγγελίες σου και είτε μέσω κούριερ, είτε ακόμα και με δικό τους μέσο μετακίνησης φέρνουν στην πόρτα σου, ότι παραγγείλεις και πολλοί μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ!

Μάλιστα είναι αρκετοί αυτοί που έχουν προχωρήσει και σε σημαντικές προσφορές, προκειμένου να σας δώσουν ένα ακόμα κίνητρο!

Είναι σημαντικό, η επόμενη μέρα να βρει τους επαγγελματίες του τόπου μας, όσο πιο ενισχυμένους γίνεται. Όσο πιο ενισχυμένοι είναι αυτοί, τόσο πιο δυνατοί μπορούμε να είμαστε και εμείς!

Δοκιμάζονται σκληρά, όπως όλοι μας, αλλά αυτοί λίγο παραπάνω…είναι λες και οι κρίσεις είναι βγαλμένες και δημιουργημένες για να τους δοκιμάζουν ασταμάτητα και περισσότερο από κάθε άλλο τομέα ή κλάδο!

Στηρίζοντας τους, τα χρήματα σου μένουν εδώ, στη πόλη που ζεις και επιστρέφουν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο στο πορτοφόλι της οικογένειας σου!

Σταματήστε να παραγγέλνετε από πολυεθνικές! Ειλικρινά στεναχωριέμαι και φοβάμαι για το μέλλον, όταν βλέπω να κάνετε διαλόγους μεταξύ σας για το πόσες μέρες έκανε ή τάδε αλυσίδα να σας στείλει το…τάδε προϊόν!

Υπάρχει διαθεσιμότητα σε όλα τα είδη και υπάρχουν τοπικοί έμποροι που μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη!

Δυναμώστε τους, στηρίξτε τους, γιατί αυτοί τα χρήματα που θα πάρουν από εσάς μέσα στη πόλη μας θα τα κινήσουν, γιατί τα έχουν πιο ανάγκη από κάθε άλλον, για να κρατήσουν την επιχείρηση τους ανοιχτή. Κάθε φορά που στηρίζεις μια τοπική επιχείρηση εξασφαλίζεις τις θέσεις εργασίας που δίνει σε δικούς σου ανθρώπους, στην αδελφή σου, στην ξαδέλφη σου, στη μητέρα σου, τον άντρα σου….τα χρήματα των οποίων συνεχίζουν να κινούνται μέσα στη πόλη!

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και σύντομο και ας γίνομαι υπεραναλυτική:

Στηρίζουμε τα τοπικά καταστήματα, για να βρει η επόμενη μέρα την πόλη μας όσο το δυνατόν πιο ενισχυμένη!

Καλή δύναμη σε όλους!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις