ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Nα είστε περήφανοι για το Νοσοκομείο μας, μα πάνω απ όλα για τους γιατρούς μας!

Nα είστε περήφανοι για το Νοσοκομείο μας, μα πάνω απ όλα για τους γιατρούς μας!

Δώρα Μιχαήλ

Όσοι με παρακολουθείτε χρόνια θα θυμάστε ότι ήμουν πάντα από αυτές τις φωνές που υπερασπιζόταν το Νοσοκομείο της πόλη μας γενικότερα και το προσωπικό του ειδικότερα.

Ξέρετε καλές είναι και οι φωνές και οι καταγγελίες και οι φανφάρες. Όντως κάνουν νούμερα, όμως ταυτόχρονα αν δεν είσαι προσεχτικός στη παρουσίαση τους γίνεσαι ο ίδιος νούμερο, κάνοντας κακό στην ίδια σου τη πόλη και αδικώντας ανθρώπους που έχουν στερηθεί απίστευτο προσωπικό χρόνο και έχουν προχωρήσει σε αμέτρητες θυσίες για να μπορούν να κάνουν “δώρο” σ εσένα το σημαντικότερο αγαθό. Την υγεία σου.

Στα χρόνια της καριέρας μου έφτασαν κάμποσοι και στο δικό μου εκάστοτε γραφείο να καταγγείλουν το Νοσοκομείο, όμως ποτέ η η καταγγελία τους δεν είχε καμία τύχη και αυτό διότι βαρέθηκα σε αυτή τη χώρα να μπαίνουμε ο ένας στα επαγγελματικά πόδια του άλλου ξεχνώντας που ξεκινούν και που τελειώνουν τα όρια μας. Δεν είσαι ελεγκτική αρχή. Δεν είσαι εισαγγελέας. Δε κάνεις κακό στη πόλη σου δυσφημίζοντας το Νοσοκομείο της και μάλιστα για πράγματα για τα οποία δεν φέρει καμία ευθύνη το προσωπικό και καμιά φορά ακόμα και η Διοίκηση, αλλού είναι ο “εχθρός”. Σταμάτα να βλέπεις κοντόφθαλμα!

Εμπιστευόμουν πάντα τους γιατρούς του Νοσοκομείου μας και δε σταματούσα να το λέω με κάθε αφορμή, αφού οι καλοπροαίρετες φωνές ήταν πάντα συντριπτικά υπέρ του. Δυστυχώς ή ευτυχώς πρόσφατα μπήκα και εγώ στο Νοσοκομείο μας και πέρασα….υπέροχα!

Ναι, υπέροχα, όσο υπέροχα μπορείς να περάσεις σε μια δύσκολη στιγμή σ ένα χώρο καθόλου οικείο.

Απίστευτο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Ένιωσα τόση ασφάλεια, τόση σιγουριά! Ήταν όλοι τους εξαιρετικοί κάτω από πραγματικά δύσκολες συνθήκες και δε μιλάω μόνο για ελλείψεις υλικών, αλλά ακόμα και για άλλα αυτονόητα. Ο ζήλος και η επιθυμία του προσωπικού να εξυπηρετήσει έκανε το καθετί που έλειπε να μη φαίνεται. Να μην υπάρχει!

Υποκλίνομαι ειλικρινά, νιώθοντας βαθύ σεβασμό και θαυμασμό για όλους εσάς. Τις δυνάμεις σας, τις αντοχές σας και όλα κάνετε για όλους εμάς!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ ειδικότερα σε όλο το προσωπικό της Β Παθολογικής Κλινικής, όπου νοσηλεύτηκα.

Σας ευχαριστώ που επιβεβαιώσατε με το καλύτερο τρόπο αυτά που εδώ και χρόνια πίστευα!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις