ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Έρχονται λουκέτα “βροχή”- Μεγάλες ανακατατάξεις στην αγορά του Βόλου!

Έρχονται λουκέτα “βροχή”- Μεγάλες ανακατατάξεις στην αγορά του Βόλου!

Δώρα Μιχαήλ

Περνάμε 12-14 ώρες της ημέρας μας κοντά στους επαγγελματίες. Τόσο στην εμπορική αγορά, όσο και στα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης της πόλης μας.

Άλλοι ψάχνουν μαγαζιά για να μεταφερθούν σε πιο κεντρικά σημεία, ελπίζοντας πως η μεταφορά θα τους βοηθήσει ν αυξήσουν τους τζίρους τους, άλλοι σκέφτονται σοβαρά τη “λύση” του λουκέτου ως λύτρωση, ψάχνοντας ήδη άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες, με τους περισσότερους να στέλνουν βιογραφικά στον ιδιωτικό τομέα περιμένοντας θετικές απαντήσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα το “λουκέτο να μπει πιο γρήγορα.

Μας εκπλήσσει αλλά κατανοούμε απόλυτα, το γεγονός πως αρκετοί επαγγελματίες μιλούν για το κλείσιμο του καταστήματος τους με χαρά και ανακούφιση.

“Θα ηρεμήσω. Θα σταματήσουν να με κυνηγούν οι συνεχής υποχρεώσεις”, μας λένε οι περισσότεροι.

Άλλοι πάλι μιλούν ήδη με άλλους επαγγελματίες προκειμένου να συμπράξουν.

Είναι και αυτοί που δεν σκέφτονται καθόλου το λουκέτο και αποφασισμένοι να προχωρήσουν και ν αντέξουν προχωρούν ή προγραμματίζουν ανακαινίσεις και επεκτάσεις. Άλλοι αλλάζουν το μενού, άλλοι προσθέτουν προϊόντα και γενικότερα προσπαθούν μ έξυπνους τρόπους να κρατήσουν την υπάρχουσα πελατεία και ταυτόχρονα να την αυξήσουν.

Άλλοι παίζουν αμυντικά και άλλοι επιθετικά, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που γνωρίζοντας πως συγκεκριμένοι επαγγελματίες που έχουν μαγαζιά σε θέσεις κλειδιά αντιμετωπίζουν προβλήματα, τους πλησιάζουν δίνοντας τους λύση και “αέρα” κυριολεκτικά και μεταφορικά. Έτσι λοιπόν κάποιοι κλείνουν πιο γρήγορα απ ότι υπολόγιζαν και κάποιοι άλλοι επιτέλους βρίσκονται στο σημείο που επιθυμούσαν να μεταφερθούν ή ν ανοίξουν κατάστημα.

Όπως και να έχει ένα είναι το βέβαιο. Μέχρι το τέλος του 2017 η αγορά της πόλης μας θα έχει μεταμορφωθεί.

Ο “χάρτης” ήδη αλλάζει ταχύτατα και πιστέψτε με στα μέσα του καλοκαιριού σχεδόν ακαριαία οι ανακατατάξεις θα είναι τόσες που τίποτα δε θα θυμίζει τις αρχές τους χρόνου!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις